Dobrý deň žienky, neviem sa nikde dopátrať po odpovedi, resp ma hodí rovno na nejakú 78 stranu diskusie tak ak môžem otváram novú, možno niektoré tu nájdete odpovede tiež 😊
Otázka znie, začali ste niektora užívať inofolic už pri meskajucej ms? Momentálne mi MS mešká už 45 deň, gyn. zistil PCO a odporučil INOFOLIC 2x denne. Chcela som sa teda opýtať či niektorá z vás na tom bola podobne a dopomohol jej inofolic k tomu aby znova nabehla MS a teda či aj mi viete povedať ako dlho ste ho užívali kým sa vôbec dostavila MS. Čítala som veľa o tom ako po mesiaci/dvoch ženy otehotneli, avšak nepíšu či menštruáciu mali pri začatí užívania pravidelnú, alebo aspoň sem tam prišla.. za odpovede veľmi pekne ďakujem 😊
@karhu 😲 jak že bez ovulácie? To sa ti podarilo otehotnieť potom nejako? Radšej to nemám užívať? ... 🤔
@abcmajacba uzivaj to v klude, ja som bola bez ovulacie s nim aj bez neho, inofolic s tym nic nemal, minimalne doplnis kyselinu listovu
@karhu aha, ďakujem. A to sa aj nejako prejavovalo že si bola bez? To potom ani menštruácia nie je či ako?
@abcmajacba 2x rocne😀
@karhu aha tak to až tak nevadí 😁 teda pokiaľ je v pláne bábätko a keď nie je tak by to mohlo byť aj viac krát 😁
ja som nemala ziadnu, po inofolicu nabehla pravidelna, no bez ovulacie