Bral niekto infolic na pcos ? Rozbehlo vám to menzes / pravidelnosť / ovulaciu proste nakoplo to vaječníky ? 🙂
Daaaakujem !
@d0minikat a pcos odišlo ? Skúšali ste aj diétu a podobne?
@juliavolna nič som neskúšala, akurát som brala pravidelne ten inofolic, dostala som strašne silnú ovuláciu, že som skoro z kože vyskočila (to som v živote nezažila takú bolesť) hupsli sme na to 😂 a o 2 týždne už bol test s dvoma čiarkami ❤️
A či odišlo pcos neviem posúdiť, keďže som ostala prakticky hneď tehotná a po 6nedeli som šla hneď na antiku takže ms mi chodí vďaka anti normálne ako má
@d0minikat super skúsime ! Dakujem za info 🙂 a predtým sa vám dlhšie nedarilo ? Neviete náhodou aké ste mali tie odborové hodnoty na pcos ?
@juliavolna nedarilo sa cca 3 roky, takmer 4... A hodnoty absolútne netuším
@juliavolna ja mám pcos a žiadnu ale žiadnu ovulaciu. Asi rok chodím k dr na folikumetrie proste nikdy u mna nezaznamenala ovulaciu ani folikuly že by rástli. Skúšala som už kadečo aj inofolic ale asi 3 mesiace nepomohol. Potom vitex jahňací a tiež nepomohol. Vceliu kasicku materskú a tiež nič. Ja som asi stratený prípad. Ešte som aj schudla. Nadváhu som mala 27kg a schudla som 16kg. Skúsila som to bez dupastonu a poslednú ms som mala 1.8 a od vtedy nič žiadna ms. Inak s dufikom pekný pravidelný cyklus ale bez neho dlhé cykly aj 60 dňové ale teraz sa to pretiahlo. Takze mne nepomohli žiadne vitamíny iba som utratila kopec peňazí
@matusa_153 dakujem , máte babo a skúsili ste inú cestu CAR?
@juliavolna ano mne zabral krasne za par mesiacov ten premium v kombinacii s indol 3c forte
@juliavolna nemáme žiadne babo snažíme sa rok a pól asi. Prvý pól rok čo sme si povedali že skúsime tak som brala dupaston a mala som pravidelný cyklus ale neriešila som a teda nevedela som či mám ovulaciu. Potom som už skúšala kadečo. A nič. Už to riešime v car ale vyzerá to tak že len umele. Lebo priateľ nemá tiež dobre spermie takze ani clostyl mi asi nepredpisu
@matusa_153 ja to mam rovnako.Ale ja yz deti mam.pri prvych dvoch mi pomohol klostilbegit a prri tretom metformin.
@matusa_153 dakujem za odpoved a aké máte hodnoty krv testov ?
@trojnasobnamama dakujem ste stastna žena 😘 gratulujem 🙂 skúsim sa dr opýtať a aké ste mávali hodnoty krv a tak ?
@juliavolna to mám všetko ok. Aj štítnu aj všetko ostatne je ok. Len to pcos je asi dosť silne vraj
@juliavolna och to uz nepamätám 😔No teraz mam vysoky testosteron a netusim ako ho znizit.Antiku nechcem budem mat 40rokov a nic ine mi nedaju.
@juliavolna u mňa áno.... Ostala som tehotná prakticky hneď ale už si nepamätám, tuším to bolo druhý mesiac od užívania... Nemala som žiadnu ovuláciu, totálne nepravidelnú ms (pre predstavu-cyklus 48 dní, 63 dní, 93 dní)
Užívala som ale inofolic premium combi (vraj je nejaké "silnejšie" či čo to)
Za vyskúšanie nič nedáš, môže pomôcť a nemusí. Ja som bola voči tomu skeptická ale už mám doma druhý poklad 🙂 držím palce 🙂