Inofolic na PCOS

juliavolna
31. okt 2022

Bral niekto infolic na pcos ? Rozbehlo vám to menzes / pravidelnosť / ovulaciu proste nakoplo to vaječníky ? 🙂

Daaaakujem !

d0minikat
31. okt 2022

@juliavolna u mňa áno.... Ostala som tehotná prakticky hneď ale už si nepamätám, tuším to bolo druhý mesiac od užívania... Nemala som žiadnu ovuláciu, totálne nepravidelnú ms (pre predstavu-cyklus 48 dní, 63 dní, 93 dní)
Užívala som ale inofolic premium combi (vraj je nejaké "silnejšie" či čo to)
Za vyskúšanie nič nedáš, môže pomôcť a nemusí. Ja som bola voči tomu skeptická ale už mám doma druhý poklad 🙂 držím palce 🙂

juliavolna
autor
31. okt 2022

@d0minikat a pcos odišlo ? Skúšali ste aj diétu a podobne?

d0minikat
31. okt 2022

@juliavolna nič som neskúšala, akurát som brala pravidelne ten inofolic, dostala som strašne silnú ovuláciu, že som skoro z kože vyskočila (to som v živote nezažila takú bolesť) hupsli sme na to 😂 a o 2 týždne už bol test s dvoma čiarkami ❤️

A či odišlo pcos neviem posúdiť, keďže som ostala prakticky hneď tehotná a po 6nedeli som šla hneď na antiku takže ms mi chodí vďaka anti normálne ako má

juliavolna
autor
31. okt 2022

@d0minikat super skúsime ! Dakujem za info 🙂 a predtým sa vám dlhšie nedarilo ? Neviete náhodou aké ste mali tie odborové hodnoty na pcos ?

d0minikat
31. okt 2022

@juliavolna nedarilo sa cca 3 roky, takmer 4... A hodnoty absolútne netuším

matusa_153
31. okt 2022

@juliavolna ja mám pcos a žiadnu ale žiadnu ovulaciu. Asi rok chodím k dr na folikumetrie proste nikdy u mna nezaznamenala ovulaciu ani folikuly že by rástli. Skúšala som už kadečo aj inofolic ale asi 3 mesiace nepomohol. Potom vitex jahňací a tiež nepomohol. Vceliu kasicku materskú a tiež nič. Ja som asi stratený prípad. Ešte som aj schudla. Nadváhu som mala 27kg a schudla som 16kg. Skúsila som to bez dupastonu a poslednú ms som mala 1.8 a od vtedy nič žiadna ms. Inak s dufikom pekný pravidelný cyklus ale bez neho dlhé cykly aj 60 dňové ale teraz sa to pretiahlo. Takze mne nepomohli žiadne vitamíny iba som utratila kopec peňazí

juliavolna
autor
1. nov 2022

@matusa_153 dakujem , máte babo a skúsili ste inú cestu CAR?

aliaray1
1. nov 2022

@juliavolna ano mne zabral krasne za par mesiacov ten premium v kombinacii s indol 3c forte

matusa_153
1. nov 2022

@juliavolna nemáme žiadne babo snažíme sa rok a pól asi. Prvý pól rok čo sme si povedali že skúsime tak som brala dupaston a mala som pravidelný cyklus ale neriešila som a teda nevedela som či mám ovulaciu. Potom som už skúšala kadečo. A nič. Už to riešime v car ale vyzerá to tak že len umele. Lebo priateľ nemá tiež dobre spermie takze ani clostyl mi asi nepredpisu

trojnasobnamama
1. nov 2022

@matusa_153 ja to mam rovnako.Ale ja yz deti mam.pri prvych dvoch mi pomohol klostilbegit a prri tretom metformin.

juliavolna
autor
1. nov 2022

@matusa_153 dakujem za odpoved a aké máte hodnoty krv testov ?

juliavolna
autor
1. nov 2022

@trojnasobnamama dakujem ste stastna žena 😘 gratulujem 🙂 skúsim sa dr opýtať a aké ste mávali hodnoty krv a tak ?

matusa_153
1. nov 2022

@juliavolna to mám všetko ok. Aj štítnu aj všetko ostatne je ok. Len to pcos je asi dosť silne vraj

trojnasobnamama
2. nov 2022

@juliavolna och to uz nepamätám 😔No teraz mam vysoky testosteron a netusim ako ho znizit.Antiku nechcem budem mat 40rokov a nic ine mi nedaju.