Baby mozem ho vyuzivat ak mam pravidelny cyklus a nemam pcos len nemam ovulku?
@amalka147 viemno ja sa pytam ci aj to je vhofne
Ja som ho tak brala, dokonca na odporucanie gynekologa. Uskodit by nemal
@nicole003 bojim sa aby mi cyklus nerozhadzal kedze zvecsa citam ze je pisany pre pco a pomohol?
Kazdy organizmus zareaguje inak, mne na menzes aj otehotnenie pomohlo. Len som casom pridala aj alchemilku takze skor kombinaciu odporucam. Menzes som mala sice pravidelny ale iba 1-dnove spinenie co sa mi nezdalo. Inofolic mi to nastartoval a pridana alchemilka tiez pomohla to udrziavat.
Este dodam ze vysledky som videla aj pri merani bazalnej teploty
A co som si vyhladala tak rozhadzanie cyklu moze byt normalne na prve 3 mesiace a nasledne naskoci tak ako ma byt, ze telu to potrva kym sa da do poriadku a na spravny ,, rytmus,,. Samozrejme nechcem zavadzat to je vseobecny postreh, co som nasla na forumoch.
@nicole003 ale infólic ci inofolic combi?
Mne inofolic viac x predlzil cyklus o 5 dni
Nepomohol
@andrejkap123 ok dik ja som brala klasicky inofolic no privodil mi ovu v ten cas a aj tal dom tehu mebola ine vysledky su dobre
Uzivala som combi. Po 2 mesiacoch uzivania som otehotnela a to sme sa snazili uz 2 roky. Neviem ci iba nahoda. No potratila som, vtedy mi zistili aj syndrom lepivych krvnych dosticiek. Vraj to tiez stazuje otehotnenie. Polroka som si dala oddych, znova zacala uzivat inofolic combi a alchemilku, az o 7 mesiacov som ostala znova tehotna.
Na ovulu by ti trebalo ten clostybegyt či ako sa ten liek volá.. viaceré to užívali