ahojte.najde sa tu niekdo kdo ma problem s menstruaciou s vajickami a snazilky a uzivate INOFOLIC?3mesiace chodim k doktorovi na 12den na sono a stale to iste nemam ani jedno vajicko dostatocne velke aby doslo k oplodneniu.menstruacia mi nechodi pravidelne.uz 3tyzdne uzivam INOFOLIC a zaujma ma po akej dobe uzivania u vas nastalo zlepsenie
zaujímavá téma,to by aj mna zaujímalo hoci už dieťatko neplánujeme ale s vajíčkami problem bol :(
@miruuska
@evelin325
@ematko29 kocky mrknite https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/inofolic-skusenosti/
Ja som Inofolic brala, a po cca 2 mesiach som otehotnela, ci uz to bola nahoda alebo inofolic necham na Vas 😉
@belalinda a ako si to brala? Ja to uz mam tiez doma, tak cakam na MS a potom zacnem brat. Niektore baby pisu, ze rano a vecer jeden sacok a lekra povedal, ze raz denne iba. Tak neviem teraz ako 😖
@11miuska11 podla mna nemusis cakat na ms, rovno zacni uzivat... Ja som brala 1x denne
@belalinda a ty si to brala kazdy den, cely mesiac?
@11miuska11 hej, kazdy den (az na par vynimiek ked som "nestihla" 😉 cely mesiac, potom som vysadila ked som mala pozitivnu krv na hcg, cca na 3 dni, potom z toho bolo chemicke a brala som dalej... Potom som ho vysadila az ked som mala opat pozitivny hcg test....
@belalinda a teda po kolkych mesiacoch si s nim otehotnela tak naozaj? Citam tu na inofolic same chvaly, tak snad aj nam pomoze 🙂 Od jonasa mam termin 3.4, 3.5 a 1.6 a jul 30.7 vyzera najpriaznivejsi 🙂 ale to len z ineternetu, co su terminy. Myslim, ze keby mi to on pocita, tak mi urci iba 30.7, lebo tam mam vsetly 4 zelene fajočky a ziadny negativny vplyv. Inak mam len 3 pozitivne 😎 Juuuuj, bodaj by to tak pekne zabralo, ako hovoris 🙂
@11miuska11 no po prvom mesiaci uzivania som mala chemicke tehu a ten dalsi mesiac som otehotnela, tak naozaj 😉 Takze cca dva mesiace som ho brala...
@belalinda jeeej, paraada. A mala si aky problem? Dlhe cykly? ja som mala posledny az 60 dnovy a ovu podla teploty az na 45 DC. Teraz som 18 DC, tak to asi zacnem uz brat. Uvidim, aka bude teplota zajtra. hmm. A kedy mas termin? 🙂 silno gratulujem 🙂
@11miuska11 nemali sme ziadny problem 🙂 Nas jediny problem bol ze sa nam nedarilo otehotniet xixi Podla lekarov bolo vsetko ok, a nevidia dovod preco by sa nam to nemalo podarit 🙂 Mam PCO takze asi len to robilo sarapatu... Kazdopadne sa to po dlhych rokoch konecne podarilo a dokonca prirodzene, v co sme uz ani nedufali, kedze sme uz vtedy riesili asistovanu reprodukciu.... A termin mam 22.9. 🙂
mrcha nedorazila uz meska skoro tyzden BT za posledne dni 36,7°C dnes 36,9.mierne bolesti pod bruskom tak som sa na dnes o 10tej objednala k doktorovi.som zvedava co mi zas povie.ci mi zas ustedri injekciu na spustenie alebo co...potom sa ozvem babulky.
@belalinda
@11miuska11 nemusis cakat na mrchu ja som to tiez zacala uzivat priebehu cyklu.na krabicke pisu jeden sacok ale mne doktor kazal dva.tak si myslim ze kludne mozej aj ty dva
@miruuska ahoj, ja som mala taký istý problém ako ty, tiež mi nedozrievali vajíčka, skúšala som všetko možné, aloe drink, včeliu materskú kašičku, bylinky, atď....teda okrem Inofolic, to ešte nebolo na trhu, tak sa ti neviem k tomu vyjadriť......ak by sa situácia u teba nemenila tak vyskúšaj Femibion 400 a homeopatiká, mne začali po tom vajíčka pekne dozrievať a aj som otehotnela 🙂 držím palce 🙂