Ahojte, máte niekto skúsenosť s Inofolicom aj ked ste mali len jeden vajcovod? Poprípade, viete niečo odporučiť?
@mmt11 baby brala som inofolic a hneď som ostala tehotná.predtým rok a pol sme sa snažili a nič... Co som sa pýtala ostatných báb zapijali asi s 2dc vody... Ja vám môžem odporučiť aby ste si prášok zarobili iba fakt s minimum vody tak na jeden hlt. Je to podľa mňa účinnejšie. A držím vám palce
@mmt11 Ale veď to koľko mať vajcovodov vôbec neoplyvni dávkovanie. Treba ho brať rovnako či máš jeden alebo dva.
@mmt11 to nie, ale nedarilo sa nám cez rok a pol už som chcela ísť na laparoskopiu no gynekológ mi odporučil inofolic. Dávala som si jeden x a stačili mi 4 prášky a ostala som tehotná. 2 dní pred ovulaciu, v deň ovu a deň po ovulácii. Taktiež som jedla ananás lebo som čítala že podporuje uhniezdenie. A pomohlo, hlavne nesustredit sa na to. Ja už som sa nesustredila vôbec, ani som sa nijako nesledovala. Dokonca 3 dní mi meškala menštruácia až potom som si uvedomila ze mi mešká a skúsim len tak spraviť si test, no nečakala som vôbec 2 čiarky tak ma to prekvapilo 😊
@mmt11 ja mám len jeden a beriem inofolik a brala som ho aj predtým keď som mala ešte obe vajcovody.