Ahojte. Otvaram diskusiu Inofolic. Beriem ho tyzden a verim, ze mi pomoze tak ako pomohol nastavajúcim mamickam. Viem, ze je nas vela kt. ho uzivame a urcite sa nam to podari. Ja ho beriem dvakrat do dna. Minuly tyzden v pondelok som bola n HSG. Vajcovody mam ciste, priechodne, s manzelom sme zdravi tak primar mi odporucil Inofolic a aj moj zensky. Tak som kupila rovno dve balenia. Dnes som 13 DC a cca tri dni ma kvalitne picha do vajecnikov. Snazilkujeme kazdy druhy den...nie z povinnosti..to by som nemohla...to nam akosi nejde sa milovat planovane. Mrchu mam dostat presne na 24.12 a ja tajne dufam, ze nepride...Ved budu Vianoce.cač priani, zelani, lasky a radosti...Tak na nas vsetky snazilky...
ja ho beriem od minuleho mesiaca tiez dva krat denne ale este sa nesnazime, mozno az na vianoce 🙂 a tiez ma dost pichalo vo vajecnikoch ked som ho zacala brat 🙂
ja tiez som mala v strede cyklu ovulacne bolesti 🙂 a to som ho brala 10 dni, teraz pokracujem beriem ho 40den tak som zvedava 🙂
@nikus20 juuuj to fakt..no ja som pocitila mokre gatky v nedelu, vcera zo mna islo take ako mlieko a cely den pocitujem pichanie do vajecnikov..je to taka podava bolest..ze ked ma pichol, tak ma az vystrelo v praci pri stole...Snazilkovali sme hned v den ked ma pustili z nemocnice po prefuku, zajtra som vlastne 14DC a neviem ci ovu prebieha teraz, alebo kedy...ci tie priznaky su to, ze uz pride o den ovulacia...Ja veirm, ze sa nam to podari.
@manucao ahoj,tak najprv...mám obavu,že ti tému zamknú, nakolko ich tu je o inofoliku neúrekom......inofolik beriem tretí mesiac, ale denne len jeden sáčok.....ja mávam až 35dňové cykly a tiež nie je najlacnejší ☹ a zatial bez výsledku ☹
@mimka11111 mne ho lekar odporucal 2x denne, a od januara ideme na clostylbegyt a duphaston...
@empathia takze ak som mala najvacsie bolesti vcera tak dnes nam je uz neskro snazilkovat? my sme isli v sobotu a v nedelu rano som mala mlliecny hlien a poobede pichani a vcera uz dost silne a mokre gatky..dnes citim bolest, a som nafuknuta, ale menej ako vcera.....kurnik..tak co asi sme to presvihli..ale ved spermie preziju..tak mozno tie zo soboty zabojovali a dosli do ciela.. 😀 😀 😀
@mimka11111 tak snad ju nezamkne...ja som hladala na MK nejake temy ohladom toho a prave som nenasla nic..co ma zaujalo...tak preto som to otvorila...
@empathia takze dnes je sanca este? ved ked som mala v nedelu hlien..to bol 11 DC a vlasne ta ovulacia pretrvava...minuly tyzden sme isli trirkat..hned po tom prefuku..a vcera sme chceli ist..ze sme v nedelu mali pauzu, ale muz akosi nevladal...a povula som, ze ked maja spolu orgazmus ze je to lepsie..svysuje to sance..tak neviem..my ho prezivame stale spolu naraz..
@nely459 takze ak som mala hlien v nedelu a vcera som bola kvalitne mokra tak tie vajicka tam dnes este budu cakat na zdatnych rytierov ktori dobiju pevnost 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 kiez by som si s malou dusickou mohla na krasny Stedry vecer urobit testik a bol by pozitivny..alebo aspon duch...to mi presne vychadza 28 DC na stedry vecer...a inak verim, ze aj ten prefuk urobi svoje..moja mamka 4 roky po svadbe sa snazili a stale nic..kopu injekcii, vystreni a nakoniec jej doktor povedal, ze skusia prefuk a hned ostala tehotna..uz som sa uhniezdila a uz som tu takmer 34 rockov
@empathia moj drahy je doma dnes...ma volno..vcera sme aj isli a nakoniec urobila som sa len ja a on proste no neslo to..on stale tvrdi, ze neveri ze chlap moze ist kazdy den..ze je to vela..tak mi sa milujeme tak od 2-4 krat tyzdnne..ako kedy tyzden vyjde..ci ma nocnu, alebo ma viac smien za sebou je vycerpany..my sme len v lete dokoncili dom, taze mame za sebou aj dost tazky rok..za necely rok sme kupili a cely na novo prerobili dom..takze fofry sme mali neurekom..
@nely459 ani nie..rano som vstala a vysla zo mna tekutina..v noci som isla spat kvallitne mokra..ale to zaspal aj moj drahy..co uz..skoda...a mam pobolievanie v podbrusku..dnes mam 13 DC a mam cyklus 28 dni.
Tak snad ak nie ten mesiac, ta o mesiac..uz ten inofolic aj zaucinkuje..ved ho beriem len tyzden
a inak ten prefuk cize HSG je dost bolestive ,ale ked som na tom stole lezala verila som a verim, ze to stalo za to
@empathia no robim do 15:30 a utekam do mesta kupit darceky a potom utekam domov a ak sa manzel nepoucil s dcerou, tak nastupujem ja..potom zoberieme z kotolne steniatko kt. mame od soboty a bude cca 20:30 a aj dcera aj steniatko zaspi a my mozme snazilkovat...
ale ja mam pocit, ze uz dlho presvihneme plodne dni..my ako blazni vtedy zaspime..no vlastne skor on
@manucao ja som ju brala tento mesiac ale len 10dni vďaka nej som mala tplko plodného hlienu ako nikdy :O tak dúfam zenepride mne má prist 1
20.12.tak dúfam stebou zenamto pomohlo ka som.po ovu už 5dni 🙂))