Inkontinencia po pôrode

gupka27
16. nov 2017

Ahojte , mam trosku intímnu otázku ale tak možno ste sa s tym niektorá stretli. Som 5 týždňov po porode cisárskym rezom. Vsetko sa mi vporiadku zapojilo fungujem naplno len občas ma pobolieva v podbrušku ale prikladám to este skôr k vnútornému hojenie jazvy.
Lenže včera v noci som sa zobudila úplne mokrá aj posteľ aj ja. Zľakla som sa ze tak krvácam no potom som zistila ze to nieje krv. Nikdy sa mi toto nestalo. To nebol ze maly únik moču ale ze dosť.
Co sa deje??? Môže to byt pôrodom? Myslite ze ísť k doktorke? Fakt neviem co si mam o sebe myslieť 🙁 Dakujem za každú radu.

renatka100
16. nov 2017

@gupka27 pri porode cr mohlo prist k poruseniu mocovodu. Ja by som urcite kontaktovala odbornika.

unctadorg
16. nov 2017

Oslabene panvove dno?

lindusss2016
16. nov 2017

Pri sekcii sa oddeluje mocak od.steny maternice a prisiva sa naspat. Aspon tak mi to povedala dr, takze podla mojho laickeho.nazoru sa tam mohlo.nieco porusit. Ja by som asi zasla k dr. Tiez som po sekcii, ale ziadne problemy som kratko po porode nemala, ani bolest,.nic take.

ildiko36
24. máj 2019

@gupka27 chod k obvodnemu lekarovi nech ta vypíše k urologovi.možno dostaneš tableku co pomaha udržat moč a urobia ti vyšetrenie urodinamiku..

soldi
24. máj 2019

@gupka27 no, 5 tyzdnov je dost dlha doba, keby si mala preruseny mocovod a pod. to by sa prejavilo skor. cez den s tym problem nemas? mozno to bola len jednorazova zalezitost 🤷‍♀️

99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz