Inkontinencia po pôrode.

lubka23
18. dec 2019

Ahojte, nájde sa tu žienka po pôrode (pôrodoch) ktorá má za sebou inkontinenciu laserom? Ďakujem 🍀

derdia
18. dec 2019

@lubka23 asi myslis inkontineciu riesenu laserom???🤔nie???

derdia
18. dec 2019

@lubka23 dolezite je aj kolko si po porode...ked ti len tak sem tam cvrkne,to by sa malo upravit...do takych 18 mesiacov...treba cvicit panvove dno...a kupit si lieky an posilenie panvoveho dna...

lubka23
autor
18. dec 2019

@derdia áno myslím, máš s touto metódou osobnú skúsenost? Ďakujem

derdia
18. dec 2019

@lubka23 nie nie nemam😊vdakabohu som to nepotrebovala....

lubka23
autor
18. dec 2019

@derdia tak ti ďakujem za užitočný komentár 🙂 hľadám len ženy ktoré s tým majú skúsenosť. Pekný večer

derdia
18. dec 2019

@lubka23 neni zac😉

eliska13
18. dec 2019

@lubka23 už si bola u urológa?

lubka23
autor
18. dec 2019

@eliska13 ja som už bola na tomto ošetrení, ale potrebujem podebatovat s niekym kto s tým už TIEŽ MA SKÚSENOSŤ 😉 Ja iné rady ani otázky nechcem riešiť 🙂 ďakujem

eliska13
18. dec 2019

@lubka23 už sme preč😉 to si mohla napísať, lebo často je tu 10 otázok a potom autorka napíše, že ešte nikde nebola len čítala o takom spôsobe liecenia.Skus si pozrieť na stránke zdravie fórum..

lubka23
autor
18. dec 2019

@eliska13 ja toľko hľadám o tom nejakú debatu a nič, tak som sa rozhodla takto. Ja mam to najvyššie štádium inkontinencie, už nemusím ani skákať ani kašľať aby som mala mokro takže tak 😢

savoya
19. dec 2019

@lubka23 Ja mam skusenosti s laserom proti inkontencii.Bola som na klinike v Ziline uz na tom dva krat a nepomohlo.Je to este horsie ako predtym.Zbytocne vyhodenych 440 eur.Gynekolog mi povedal ze ten laser musim absolvovat 3 krat.Ale ja uz tam nejdem.Velke sklamanie.Bohuzial taka je moja skusenost.😔

savoya
19. dec 2019

@savoya Po tej druhej operacii laserom som mala totalne mokre nohavicky,len ked som zakaslala,kychla alebo si umyvala zuby a ma naplo.Hned som si cvrla.Nohavicky si musim kazdy den vymienat aj tri krat.Je to neprijemne.Totalne sklamanie.

0silvia0
19. dec 2019

@derdia aké sú lieky na posilnenie panvového dna? To som ešte nepočula...

lubka23
autor
19. dec 2019

Neverím ze lieky dokážu stiahnuť močový mechúr a toto upraviť, cviky áno ale lieky? :-/
@savoya tam som bola aj ja zatiaľ 1x, som čerstvo po zákroku a cítim sa fajn.. Ako to ideš riešiť ďalej? Rozprávala si sa s tým doktorom o tom? Lebo on mi hovoril ze keď to nepomôže po tom treťom raze 4x mam už zadarmo.

savoya
19. dec 2019

@lubka23 Nejdem tam uz treti krat.Velmi ma to sklamalo a lutujem ze som tam vobec šla.Ja mu uz nedam dalsich 220 eur.Nech si trhne nohou!

99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
99pavla99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xxxxxnnnnn
2. sep 2021

Ahoj, na MK vznikla
Poradňa o inkontinencii........Pani
MUDr. Monika Nováková je odborníčka, ktorá poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

keithy
2. jún 2024

@savoya ahoj, môžem sa spýtať, vyriešila si nejako tu inkontinenciu? Trápim sa s ňou 3 roky ale nebolo to také strašné, len po poslednom pôrode sa mi rapídne zhoršilo a zvažujem laser alebo operáciu.

keithy
2. jún 2024

@lubka23 ahoj, ako to máš po toľkých rokoch, pomohol ten laser?