TOT páska ? Alebo laser ? Prosím má niekto skúsenosti ? Ďakujem
@ivkus Dobrý deň, chcem sa opýtať, kde konkrétne v Poľsku bola svokra na ten zákrok, a či by ste mi nevedeli dať nejaký kontakt na tu kliniku, ďakujem.
dobrý pred rokom som bola na laseri a môžem povedat že vyhodené peniaze, chcela som to skúsiť bez operácie ale vôbec to nepomohlo.... teraz som tri dni po operácii pásky zatiaľ to vyzerá dobre napíšem o pol roka
@asined333 prosím Vás a kde konkrétne ste boli na laser? Dakujem
@misinka20tv Dobrý bola som v Bratislave inštitút Frais ale nepohlo to vôbec, neodporúčam to.... teraz mesiac po operácii pásky ani neviem ze som bola na zákroku a mesiac ani kvapka som z toho nadšená ľutujem ze som nebola už dávno
dobrý den,mám termín na operáciu TOT pásky v Trnave,má niektorá skúsenosti,?
@asined333 vy ste asi od tiaľ blízko,ja som objednaná v Trnave,ale čítala som dosť zlé recenzie na tú pásku,tak neviem či sa nato dať ? rozmýšľam zaplatiť si 300 eur a vyskúšať sedenia,teda nejaký druh terapie to je ? ale neviem sa rozhodnúť,potrebovala by som s niekym rozprávať,kto to vyskúšal,či to niesú vyhodené eurá ?
@fabigabi ak myslite prístroj Emsella - elektromagnetické vibračné kreslo. Ja som to skúsila a mne osobne to nepomohlo bola som na 7sedeniach, a po pol roku žiadna zmena, som na tom rovnako ako pred sedeniami. A to som mala dosť veľké očakávania, že mi to pomôže. Len zas nemám spravené vyšetrenie na urolodynamiku, takže nedokazem posúdiť, aký mám konkrétne veľký problém.
@misinka20tv áno to som myslela,ja mám vyšetrenia urobené,ale bojím sa operácie,no tú hradí poisťovna a Esellu si hradím sama,tak neviem do čoho ísť a viem,že všetko sú riziká,operácia tiež nemusí byť úspešná,nie každému pomôže jedno či druhé
@fabigabi ja som chodila z KE do Za, keď mali akciu na zlavomate na voucher stalo jedno sedenie 30eur na 27 min, ale ako píšem možno troska zmena tam je, e kychnutie šport, čupnutia som na tom rovnako ako som bola pred sedeniami.
@misinka20tv tak to som netušila,že aj zlavomate sa to dá nájsť,ale tak skoro rovnako to vyjde,keby bolo desať sedení,čítala som,že to trvá 4 až 6 týždnov,ale tak uvidím
mne leaser vôbec neponúkli a chodím k urogynekologovi alexander šipoš,mala som ísť na operáciu teraz 12,8,ale zrušila som ju zo zdravotných dôvodov,či budem mať odvahu na nu ísť neviem ? ja som čítala,jedna pani písala,že sa nevie vycikať,že sa musí kontroľovať koľko vypila a čas,kedy sa má vycievkovať.dalšia písala,že má bolesti a to bola už týžden po operácii,dalšia že je tri týždne po operácii a má bolesti pri močení,tak neviem či sa nato dať neskôr
@fabigabi presne aj ja som čítala tie príbehy, no ja by som radšej nosila inkontinenčné vložky ako sa niekoľkokrát za deň musela vycievkovať. Keď som narazila na ten pojem, že samocievkovanie, tak mi prišlo zle. Tiež som našla veľmi veľa článkov v angličtine, ako ženám v UK, USA a Austrálii táto páska spôsobovala nenormálne bolesti a tiež časté zápaly, ktoré sa musia liečiť antibiotikami. Niektoré si to dávajú vyoperovat, ale to takmer žiaden lekár nerobí. Takže tú pásku som úplne zavrhla. V slovenčine a češtine som také informácie vôbec nenašla, ale stačí si zadať "mesh injured women" a vyskočí kopec článkov. Ja teraz rozmýšľam vyskúšať laser, ale to si musím sama zaplatiť, čo bude stáť aj 700€. Ale ešte predtým chcem vyskúšať cvičenie panvového dna na tejto stránke skolapanevnihodna.cz
@fabigabi konkrétne tento videokurz si chcem kúpiť https://skolapanevnihodna.cz/videokurzy/videoku...
áno ordinuje iba vo štvrtok,,áno robil mi urodynamické vyšetrenie,,chodila som na kontroly,kým neprišiel k záveru,že mi zavedie pásku,teraz si už len dávam predpisovať vložky,no málokedy sa tam dovolám a ešte ani elektronicky mu to nejde posielať,väčšinou chodím osobne,zatiaľ sa mi pošťastilo nájsť tam sestričku,ktorá potom nahánala lekára k vôli podpisu
dakujem za info
swokra bola na paske na SK a po roku jej zacal moc zas utekat, zaviezli sme ju do Polska do sukr.kliniky poistovna preplatila cca 90% pondelok vecer ju robili leasrom a este ze zdvihli moc.mechur ci co a v utorok vecer bola doma bez bolesti uplne fit Este si spravila po ceste domov nakup v Biedronke😀.