Injekcia na vyčistenie a krvácanie

6. jan 2022

Bola som 5+6 začala som krvácať jasnou cervenou. Do hodiny má pozrel lekár na pohotovosti. A skonštatoval že som potratila a dali mi injekciu na vyčistenie maternice. Krvácala som asi 7-8 hodín a od vtedy nič. Je to ok?

lusanko
7. jan 2022

Po každom potrate ťa musí skontrolovať gynekológ. Objednaj sa k svojmu gyn., snáď si sa vyčistila dobre. Ja som po MA krvacala cca 3 hod masívne, potom už len docistovala pár dní a nepotrebovala som žiaden kyret. V každom prípade sa nechaj prezrieť svojim gyn.”

autor
7. jan 2022

@lusanko opat tak trosku krvacam ale nic hrozne.Prvé hodiny boli hrozné. Urcite pojdem na buduci tyzden k mojmu gynekologovi. A bolel ta spodok,alebo mala krče po masivnom krvacani?
dakujem

lusanko
7. jan 2022

Tak to sa dočistujes, to je dobre, podľa mňa to bude OK. Ale aj tak sa daj potom pozrieť gyn.
Mala som kŕče ako pri menzese, ale zo mna padali kusy, asi tri hodiny to trvalo, uz som sa bála, že to neprestane. Mne ale nedali žiadnu inj.
Asi v 7tt prestalo byt srdiečko a čakala som asi mesiac,, kým prišlo k vypudeniu. Každý sa čudoval, že nejdem na kyret, ale ja som chcela prirodzene sa vyčistiť a aj moja gyn povedala, že ešte žiadnu neposlala na kyret v takom nizkom týždni a každá sa sama vyčistila. A ty si vedela, že si tehotná? Uz bolo vidno aj srdiečko?

autor
7. jan 2022

@lusanko ano vedela som ze som tehotna, zacala som krvacat a utekala na pohotovost a tampo vedali ze uz je to zle tak aby som nemusela na kyret dali mi injekciu. tych 7 hodin to bol masaker. same kusy isli so mna. Ano urcite pojdem ku svojmu gynekologovi na kontrolu aj na pohotovosti mi hovorili ze tam mam ist