Injekcia na strašne silné menštruačné bolesti

lia_nka
8. máj 2020

Ahojte prosím baby keď mám príliš silnú menštruáciu až takú že sa to nedá vydržať tak som počula doktor vie dat injekciu od toho mate s tým skúsenosti? Pretože už neviem čo robit od bolesti je to na nevydržanie

zojanka
8. máj 2020

@lia_nka lieky sisi davala ? Skus si od gyn.vypytat cipky spasmopan ... mne sa po nich ulavilo

nikool701
8. máj 2020

@lia_nka ja som niekedy mavala tiez silne bolesti, az som nevedela fungovat. Mne pomohli algifen kvapky.

s_a
8. máj 2020

V prvom rade treba ísť k doktorovi

luciakovacova0603
8. máj 2020

@lia_nka ja to mam po porode takto,aj predtym som mala bolestivu a silnu,ale pamätam si ako mi vraveli-ked porodis 1.dieta,bude lepsie.paradox je,ze je to asi este horsie.

jankaochaba
8. máj 2020

@lia_nka neviem ci pomozem ale ja som mala roky taku silnu ms ze som az odpadla od bolesti, grcala, smrtelny tlak..vzdy ked som ale citila ze to ide rychlo som si dála praskovy flektor a ten mi ulavil. Potom som vyskusala gynex kvapky a normalne po 3tyzdnoch pouzivania ms o 100percent lepsia..mala som bolesti ktoree sa dali vydrzat a krvacala som len tri dni zo 6. Za mna gynex top kvapky.

greta2017
8. máj 2020

aj ja mam strasne bolesti pri ms. Mam algifen kvapky ale nie su u mna ucinne na 100%, tak na 65% mozno, na 90% mi zabera Ibalgin 400.
Ale od bolesti som paralizovana a nie som schopna NICOHO. nastastie mam pravidelny cyklus a pride to vzdy ked som doma cize mozem lezat a trpiet " v pohode" a nie v praci. Ak mas take velke bolesti pri kazdej jednej ms urcite musis zajst k lekarovi a povedat mu o tom.

halienka
8. máj 2020

Mne pomohlo len teliesko. Roky som sa napchávala liekmi od bolesti mesiac čo mesiac, aj tak som bola 2 dni mimo. No ale nič iné mi neostávalo keďže som chcela otehotnieť. Ale akonáhle som mohla som si dala teliesko Mirenu a menzes aj bolesti o 70% miernejšie.

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny8
8. máj 2020

Pred prvým pôrodom to bola u mňa katastrofa po prvom pôrode žiadne bolesti úplne som prestala vnímať kedy príde ms a po druhom pôrode zase bolesti 😂 každý mi radil no spa ale mňa z toho preháňa (asi alergia) .. skús možno tebe to pomôže ;)

marticka85po
8. máj 2020

@lia_nka treba sa dat vysetrit.silne bolesti mozu znamenat aj endometriozu