Injekcia na spustenie menzesu

katches69
22. apr 2024

Ahojte, ako ste to mali s injekciou na spustenie ms?
Ja som 5.den od pichnutia a zatial druhy den len spinim, ale nespustilo sa mi to.

Dakujem za odpoved.

lenkike
22. apr 2024

@katches69 dala som si ju pichnúť len raz, aby som nemala ms počas pobytu pri mori (šli sme zo strednej školy), takže termín som si nemohla vyberať a presne sa zhodoval s dátumom očakávanej ms). Injekcia mi zabrala, dostala som ms (nepamätám si, koľko dní od pichnutia to bolo), ale keď sme dorazili na Thasos, dostala som na druhý deň ms znova 🫣 ja úplne nepripravená, tampóny som na rýchlo zháňala, pretože toto som fakt nečakala 🙄 takže som mala ms s odstupom 2 tyzdnov tri krát po sebe 😅🙈 takze toto už nikdy, aj keby mi mal ms vyjsť na dovolenku, tak už do toho nebudem "šahať", radšej prežijem s tampónmi.

e1i
22. apr 2024

@katches69 do 2 t by sa mala spustit. Osobne som tiez nikdy nesla do tej injekcie,hoci mi chodili hodne nepravidelne moje dni. Raz ked som sa odhodlala po 2m meskani tak asi zo strachu dosli na dalsi den aj same ( dr ma objednala na inj asi o 3 dni)

liesik
22. apr 2024

Raz som si ju dávala pichnúť, keď mi strašne dlho meškal menzes, ale mne to asi na druhý tretí deň potom prišlo. Treba si pozrieť, že do koľkých dní by to malo byť, isto to takto nie je u každého, že na druhý deň už všetko je ako má. Nič ti k tomu viacej nepovedali v ordinácii?

katches69
autor
23. apr 2024

@liesik povedali ze do 14dni sa to ma dostavit, ja som ms nemala 5mesiacov. Tak mi pichli toto. Zatial krvacam ale tak hocijako..