Infolic Premium a Gynex pri zmene menštruačného cyklu a na podporu otehotnenia

27. dec 2024

Ahojte, žienky. Máte prosím niektorá skúsenosti s vyššie spomenutými suplementami? Som rok po pôrode. O prvé dieťa s mužom sme sa snažili 8 mesiacov, na ôsmi mesiac som mala test s 2 paličkami. Počas snaženia som brala vtedy iba kyselinu listovú. S mužom by sme chceli mať ešte jedno bábo (kvôli osobným dôvodom, ktoré tu nechcem rozpisovať by sme to bábo chceli mať čím skôr). Pred prvým tehotenstvom som mala cyklus cca 30-32 dňoví, ktorý trval 4-5 dní. Menštruáciu som dostala už 3 mesiace po pôrode. Teraz môj cyklus trvá 32-36 dní a menštruácia je dlhá 6-7 dní. Začali sne sa snažiť od augusta a od septembra začali ešte aj iné problémy. Od septembra sa mi každý jeden mesiac deje to, že mám menštruáciu, ktorá teda trvá tých 6-7 dní, potom je 5-7 dní kľud a potom špiním cca 7 dní. Upozorňujem, že to nie je krvácanie ako počas ms, ale špinenie - krvavý výtok- ktorý proste trvá týždeň. Samozrejme som s tým bola u gynekológa, ale na sone ani jeden krát nebolo vidno žiadne cysty a nebolo ani vidno odkiaľ to krváca. Posledne mi bral krv na hormonálny profil, ale výsledky budem vedieť až po novom roku. Chcem sa vás opýtať, či máte skúsenosti, či už s kvaplami Gynex alebo s Infolic premium. Čítala som na nete, že oba produkty vedia upraviť cyklus a vedia pomôcť k otehotneniu. Máte s ním prosím nejaké skúsenosti? Myslíte si, že by vedeli dopomôcť aj pri takom probléme aký som uviedla? Gynekológ mi povedal, že nevidí teda problém a že s mužom máme skúšať ďalej, ale ja sa obávam, či aj keby som otehotnela, či by sa to udržalo, keď tak krvácam... Gynex ani Infolic mi zatial gynekológ neodporúčil, teda neodporúčil mi nič, ale ja sama by som si chcela nejak dopomôcť, či už k úprave cyklu a samozrejme aj k tehotenstvu.

autor
27. dec 2024

****myslím Inofolic nie Infolic 😅😅😅 - pardon****

katariiinkaa
27. dec 2024

Ahoj, inofolic som brala dlhšie, ale nič.. potom som skúsila gynex, 2x sa hneď v danom cykle podarilo 🙂 Prvýkrát to nedopadlo dobre, ale teraz som už v 31tt a všetko je v poriadku 🙏 okrem gynexu sme používali v tej dobe aj conceive gél (lubrikant ktorý prispôsobí prostredie tak aby spermie prežili), ten sme však používali aj pár cyklov predtým a nič, tak neviem.. Ale samozrejme dosť aj záleží v čom je problém. Držím palce!

autor
27. dec 2024

@katariiinkaa Ďakujem za tvoju odpoveď 😊 A prosím ťa ten Gynex ti odporúčil gynekológ, či si ho začala brať sama? Aké si mala dávkovanie, myslím koľko kvapiek? Nepamätáš sa? 😊

katariiinkaa
27. dec 2024

ja som na tom bola dosť podobne ako ty, že som už mala v karte po prvom neúspešnom tehotenstve založené papiere na hormonálny profil 😀 akurát sme čakali na ďalší cyklus, aby sa stihol spraviť v správny čas. Medzitým som zas nasadila gynex a zrazu som si po ovulke našla pozitívny tehotenský test. Ešte sa aj doktorka smiala že to bolo nakoniec rýchlejšie ako čakala, keď sa ani ten hormonálny profil nestihol spraviť 😀 Keď som ho začala brať, brala som tuším 3-4 kvapky 3x denne. Po pozitivnom teste som vysadila. Potom v druhom cykle kedy sa podarilo som brala už 3x denne po 6 kvapiek. Gynekologička mi gynex nespomínala, nasadila som si ho sama. Mám aj problémy so štítnou žľazou, na to má gynex tiež pozitívne účinky, tak som si povedala že za skúšku nič nedám 🙂 Viem že sú aj ženy ktorým to vraj rozhádzalo cyklus, prípadne mali nejaké vedľajšie účinky, ale ja som na sebe nič také nevypozorovala.