Infekty v pošve

21. nov 2022

Ahojte, furt mám tam dole candidu, ecoli, enterokoka… svrbenie pálenie… nonstop… ale z coho do frasa? Avivaz nie, zehlim, periem na 60, promiskuitna nie som, analny sex nie, lactacyd, vaginálne probiotiká, hygiena, tangace nie, utieranie spredu dozadu, vsetko splnam…

janinamojka
21. nov 2022

Bral ti lekár aj stery na podrobnu kultivaciu?..skus probiotika,na vnutorne užívanie, pravidelne, dlhodobo, mne to pomohlo. A tiež aj probiotika na vkladanie. Sk máš partnera,treba preliecit aj jeho lebo si to podavate. On popri tom nemusí pociťovať nijaké problémy.

janinamojka
21. nov 2022

Antikoncepcia??mne sa toto robila aj pri užívaní hormon.antikoncepcie

7rebeka11
21. nov 2022

Strava, strava, strava!

autor
21. nov 2022

@7rebeka11 čo so stravou?

7rebeka11
21. nov 2022

Ja napríklad, keď ma začne svrbiet, páliť, vylúčim cukor zo stravy, úplne... za 2 dní som ok. Predtým mi dr kadečo predpisovali a na chvíľu pomohlo, no potom vždy bolo späť.
Treba jesť kyslomliecne výrobky, inak žiadne mlieko, obmedziť kofeín, cukor, múčne, údeniny, jesť viac zasadotvornych jedál... Je to na dlhšiu dobu, treba si to naštudovať. Jedlo dokáže aj liečiť.

zanettsur
21. nov 2022

Jednoznacne strava, obmedzit treba sladke. Tiez som obmedzila a vela veci sa mi tym vyriesilo. Nielen teda vaha, ale aj tento intimny problem, ktory tu opisujes :D

autor
21. nov 2022

@zanettsur to sedi na candidu, ale prečo tam mám fekálie?