Ahojte, mate niektora skusenost s tabletkami Indonal? Casto som mavala cysty na vajecnikoch- takmer kazdy mesiac nasiel lekar nejaku novu cystu, od toho sa odvijala aj nepravidelna menstruacia. Beriem ho zatial len 2mesiace- no menstruacia prisla na cas, cysty ziadne- zeby skutocne pomahal? ci je to len "docasne"? mate nejaku skusenost?
Dakujem J.
Nejake novsie skusenosti?
Indonal si kupujem a beriem ho pravidelne, 1x ročne 3 mesačnú kúru. Cysty nemám žiadne, ani HPV nemávam. Mám problémy so zápalmi, ale dopomáham si s bylinkami a čajmi, ktoré si miešam, tiež je veľmi dobrá domáca nechtíková masť. Podľa mňa je prevencia vždy lepšia, ako chemický dopad liekov na ogranizmus 😖
Ahoj ja som brala indonal pred otehotnením. mám PCO tak to bol dosť problém ale brala som indonal a wobenzym a po troch mesiacoch s clostilbegytom sa to podarilo. pred tým 6 rokov nič
Určite žiadne, tam nie sú hormóny, aby to malo taký vplyv na organizmus, naopak. Necítila som sa taká unavená ako bývam.
s indonalom mám veľmi dobré skúsenosti 🙂 užívala som ho od februára tohto roka kvôli cystám v prsníkoch , ktoré začali rásť. najprv som brala indonal a potom mi v lekárni ponúkli indol3C. upravilo sa mi to 😉
Ponukam na PREDAJ dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. (PC pri 120 kapsuliach bola 32 €). V prípade záujmu píšte IP, ďakujem.
Ja som ho kúpila len tak lebo mi ho to lekárni odporučili. Nemám problémy len problém otehotnieť ale nnie hormonálny ale endo. A Necítila som nič, nič sa nezmenilo. Všetko ide ďalej ako šlo. Za mňa výhodných skoro štyridsať euro zbytočne.
caute baby, citam tu vase prispevky, najde sa este niekto kto da svoju skusenost s indonalom, moj problem je zla cytologia tak ma potesi keby mal niekto skusenost stymi liekmi alebo robia len reklamu?...
Indonal vrelo odporúčam!! mne strašne pomohol cysty zmizli + cytologia naparadu 😀 určite každá žena ktorá má problém by ho mala skúsiť 😉
Ahojte 🙂 Zacala som uzivat Indol kvoli opakovanej cyste na vajecniku len pred nedavnom a co myslite, uskodi to keby ostanem nahodou tehotna? Pise sa tam ze nieje vhodny pre tehotne zeny ,ale DR. mi odporucil otehotniet ,ale tych cyst sa neviem zbavit 😒
@megan6
ahoj megan, ja som si zakupila tiez Indonal3c, kvoli cyste na maternici a myomu na vajecniku. Beriem ho 7 dni a po cely cas ma boli hlava, je mi zle, citim unavu a nedostatok energie. Pripisujem to Indonalu. Som po operacii stitnej zlazy a beriem Euthyrox 75. Zaujalo ma, ze pises ze ho nemozes uzivat kvoli stitnej zlaze. Nikde sa neviem dopatrat o tejto informacii, ci je vhodny aj pri lieceni sa na stitnu zlazu. Ak mas nejake informacie o tom, bola by som Ti za ne velmi vdacna.
ahojte. brala ste ho niektora aj na myom ? pomohol ?
Ahojte predám Indonal woman ,z balenia 90+30 kapsúl som užila len 3,takže 117 kapsuli v original balení predám.pôvodná cena 33 eur,predám za 16 e,prip dohoda.
Ahoj ano mam zaujem. Zajtra sa ti ozvem. Ale berem ho urcite. Dakujem papa
Ponukam na PREDAJ dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. (PC pri 120 kapsuliach bola 32 €). V prípade záujmu píšte IP, ďakujem.
@jasin ahoj, ja som brala Indol#c..to je v podstate to iste, akurat od inej farmaceutickej spolocnosti...ja som mala problemy s prsnikmi, a s hormonalnou nerovnovahou (teda, aj cysty by s tym mohli suvisiet), a pomohlo, pod dvoch mesiacoch som sa citila lepsie...takze, docasne byt to nemalo byt, lebo ja ich uz neberiem, a je mo ok 🙂