Ahojte,mala ste niekedy cez leto "inú" menštruáciu?
Mám tento mesiac nejakú divnú🤣 dostala som ju síce o 1 deň skôr mala som bolesti normálne 1 deň,prvé dva dni som mala silné no ale na druhý deň večer úplne zoslabli a na 3den som mala akurát tak nič na vložke až potom neskor sa mi spustili trocha viac a od vtedy mam len také najviac 5cm škvrny,úplne tmavé (tmavohnedé) nezvyčajné u mňa na 4deň že ich mám takéto 🤣🤣 preto sa chcem opýtať či to môže byť týmto teplom alebo?
S priateľom sa snažíme o bábo ale podla mňa tehotná niesom ( od začiatku menzesu keď som videla aké ich mam,odvtedy mi ide hlavou to,že možno aj som v tom)
Test som si pred menzesom nerobila
Úplne trápna otázka ale čisto ma to zaujíma ci to môže byť teda tým teplom alebo 🥲
ja som vždy v lete mala omnoho silnejšie krvácanie ako napr. v zime...
Chápem, že chceš byť tehotná, ale priznakom tehotenstva su ine veci, nie zrovna menštruačné krvacanie
Ja som raz mala divnú menštruáciu, krv mi prišla taká fialová, čele čudne a keď neprechadzala, spravila som test a áno, bola som tehotná. Nebolo to špinenie, mala som aj bolesti. Ale tehotenstvo žiaľ nedopadlo dobre.
Minulý cyklus som mala ledva 2 dni, aj to slabé a potom 3 dni hnedé spinenie čo som nemala už roky.
@mia_von_prag ale ja sa nepýtam či som tehotná 🫣 Otázka bola mierena na menštruáciu 🙂
@januska12323 súhlasím 🙂
Mávam 4-5 dní a tento mesiac boli 3, možno 3 a pol so všetkým, podľa mňa to bude teplom. Telo šetrí kde sa dá 😁