Ahojte,dnes je 8 deň od ovulacie a snaženia sa s priateľom.od včera ma bolelo v krížoch akokeby obličky,dnes som začala špiniť ,kvapky krvi ,asi hodinu a potom nič.Doenstruacie mám ešte dva týždne,myslíte,že to bolo implantacne krvácanie? Ešte sa mi to nikdy nestalo.Dakujem za všetky rady a odpovede 🙂
@petra8786 zojankyna otazka je dost podstatna ako vyzerali tie testy? Lebo nie vsetky zeny ich citaju spravne
@selena_luna testy boli na 10 ty deň celý deň tri plne pozitívne,úplne silné obidve rovnako
@petra8786 teeeda to mas riadne dlhy cyklus. Test 8 dni po snazeni asi este nevyjde. Mne vysiel slaby duch na 14 den ale bol den ocakavanej ms. Pri prvom tehotenstve som prave vtedy mala aj spinenie pocas uhniezdenia. Poradit neviem ako len ze pockaj a skus test o.par dni 🤷♀️ drzim.palce
@selena_luna ďakujem ,ja som pri prvom tehotenstve nemala spinenie e aspoň som si ho nevšimla...a teraz sme sa snažili 5mesiacov a až tento mesiac som zistila ,že mám takú skorú ovulaciu ,že už na 10ty až 11den,predt sme sa vždy začali snažiť až od okolo 13teho až 14teho dňa a možno preto sa nám nedarilo...uvidíme teda ,ak testy neklamú ovulácia u mňa nastáva na cca 11den plus som si merala bazalnu teplotu ,ktorá bola vyššia a dnes bola najvyššia 37,4 dovtedy 36,2 😊🙂
@selena_luna takto silné boli tie čiarky
@petra8786 ano to su krasne ciarky
Ahoj,podľa mňa je tvoje špinenie implantačné, tiež som to raz mala a 3×nie. Držím ti palce,aby si o týždeň mala // na tehotenskom teste🍀
@kikulienkadd jej ďakujem 😊😊🙂dúfam,že to vide...dnes mám celý deň bolesti a pichanie veľmi jemné ...nič hrozne sem tam má niekde pichne v podbrušku a v krížoch okolo obličiek hlavne ..uvidíme 🥰
@petra8786 áno,aj to pichanie som pociťovala. 😉
@petra8786 ak mas 8 dni po ovulacii a do ms 14 dni to by si mala 22 dnovu lutealnu fazu a to mozne nie je.. ako vies ze si mala ovulaciu pred 8 dnami?