Ide o zápal alebo o paradontitídu?

adrianka1984
9. okt 2017

Dobrý večer,chcela by som sa opytat nevie niekto co to moze byt ide o zapal alebo o parodontitidu,?momoetalne som bez zubara vsade je plno...snazim sa nejakeho najst no stale nic .nechcem prist o zuby kym najdem zubara nejake rady ?prosim ... Pekny vecer dakujem

zuzik307
10. okt 2017

@adrianka1984 na zaciatok by to chcelo navstevu dentalnej hygienicky...mozno bude vediet problem vyriesit, pripadne ta odporuci dalej...

silverrko
10. okt 2017

😲

lubina
10. okt 2017

@adrianka1984 mne to vyzera ako zapal dasien. Cize ako pise zuzik307 vyhladat aspon dentalnu hygienicku, oni si s takymito vecami vedia poradit a tiez odporucia ako spravne cistit zuby, lebo toto je od nespravnej techniky umyvania zubov-medzierky medzi zubami sa musia cistit tiez 😉

sense
10. okt 2017

Dasna su zapalene, mas aj odhalene krcky...urcite navstivit dentalnu hygienu nech sa zapalnerozsiruje...dobra dentalna vie aj zmerat ci sa jedna len o gingvitidu al uz o paradontitidu

kratucka
10. okt 2017

fu tak to nevyzerá dobre, asi ťa musí aj dobre bolieť... baby ti už poradili čo treba robiť a myslím, že ti poradí aby si používala aj medzizubnú kefku alebo aspoň niť a aj ústnu vodu..

deti95060810
10. okt 2017

neviem ako v Čadci, ale v Žiline je súkromných zubných lekárov veľa. Niektorí sú schopní zobrať pacienta behom 2-3 dní....Určite by som radšej investovala do súkr. zubára ako čakať nekonečne kým prídem niekde u niekoho na rad....😉