ahojte..mate niekto podobnu skusenost ako ja?26,1 som mala poslednu ms..pred 2tyzdnami v piatok mi gynda po opakovanom odbere hcg,povedala ze potracam,ze hcg som vtedy v pondelok mala len 35 a na to v piatok 26..ze sa rozkrvacam a vycistim..no nestalo sa tak..uz 7dni len trocha spinim..preslo od posledneho HCG tyzden a pol..dnes som bola znova na hcg a to sa zvysilo na 85..v sobotu som bola na pohotovosti a lekar razne vylucil mimomaternicove tehu a aj celkovo ze v maternici nic nevidno..moja gynda tiez dnes mimomat.nevidela,ale po oznameni jej ake je HCg povedala ze to asi mimomaternicove bude..mate niekto podobnu skusenost??
@alilka ahoj, no ja som to absolvovala nedavno. Tiez mi hcg stupalo, ale pomaly a nebolo nic vidiet v materinici. nakoniec ma operovali a bolo to mimomaternicove a v stadiu, ze uz tam bolo aj krvacanie.
Na tvojom mieste by som bola opatrna. ja som posledne hcg mala nad 1200 (6t+5).
ahoj aktualne riesim aj ja tento problem
u mna to riesia tiez, ja pm 28.1, na teste ciarky, hcg prve 94, potom 140, 254, 421 a posledne brane v pondelok teraz 484. bola som dva tyzdne v nemocnici. najprv nic nevideli, potom teraz tento pondelok videl v maternici vacok 3mm. aj ked posledne hcg vystupilo zle pustili ma domov dnes s tym ze v pondelok na kontrolu hcg a sono. este stale mi mimomaternicove nevylucili aj ked je tam vacok. mne nasli na lavom vajecniku zlte teliesko 1,5cm. bok ma stale boli a no neviem co dalej
@jejejejo nno tak to mame pestre..ja som dnes bola v nemocnici na sono..5lekarov pori mne bolo vratane primara..zajtra mam ist na kontrolne hcg ,ze bud je moznost ze som zasa otehotnela teraz niekedy,alebo je to mimomaternicove a to viue vylucit,alebo potvrdit len operaciou..takze zajtra bud alebo..mna neboli nic..ale tak moje hcg bolo o dost mensie ako tvoje..
Len z toho, co pises ti nikto nemoze povedat, ci sa jedna alebo nejedna o mimomaternicove tehotenstvo. Avsak pri nizkom hcg tam to riziko vzdy je. Jedine co ti mozem poradit je nechat si to dokola kontrolovat a nenechat sa odbit, kym sa nezisti, ze v com je pes zakopany. Drz sa.
Treba len verit ze to bude vsetko v poriadku este by som byt tebou hlavu nevesala. Vsetko bude o k len treba verit a aj keby sa ukazalo ze islo o mt netreba zufat ale dufat ze sa to casom podari. Hlavne mysliet poztivne nezabudaj
Presne tak, vešať hneď hlavu netreba. Možno to tak bude ale možno aj nie a dočkáš sa vytúženého bábetka. Treba nabrať veľa síl a jednoducho si počkať. Je veľa žien, ktoré majú takéto potiaže ale s tým sa človek asi už narodí. No veda ide dopredu tak dúfam, sa tomu bude raz dať predísť🙂
@jejejejo ahoj, viem že je to dávno, ale ako si vtedy prosím dopadla?
Ahoj,ak Ti stúpa Hcg tak len ver a všetko bude v poriadku.🙂