Ide o mimomaternicové tehotenstvo?

alilka
15. mar 2017

ahojte..mate niekto podobnu skusenost ako ja?26,1 som mala poslednu ms..pred 2tyzdnami v piatok mi gynda po opakovanom odbere hcg,povedala ze potracam,ze hcg som vtedy v pondelok mala len 35 a na to v piatok 26..ze sa rozkrvacam a vycistim..no nestalo sa tak..uz 7dni len trocha spinim..preslo od posledneho HCG tyzden a pol..dnes som bola znova na hcg a to sa zvysilo na 85..v sobotu som bola na pohotovosti a lekar razne vylucil mimomaternicove tehu a aj celkovo ze v maternici nic nevidno..moja gynda tiez dnes mimomat.nevidela,ale po oznameni jej ake je HCg povedala ze to asi mimomaternicove bude..mate niekto podobnu skusenost??

mrsava
16. mar 2017

Ahoj,ak Ti stúpa Hcg tak len ver a všetko bude v poriadku.🙂

lubi40
16. mar 2017

@alilka ahoj, no ja som to absolvovala nedavno. Tiez mi hcg stupalo, ale pomaly a nebolo nic vidiet v materinici. nakoniec ma operovali a bolo to mimomaternicove a v stadiu, ze uz tam bolo aj krvacanie.
Na tvojom mieste by som bola opatrna. ja som posledne hcg mala nad 1200 (6t+5).

alilka
autor
16. mar 2017

@lubi40 riešim to ..No uvidím čo mi povedie.ja som mala Len tých 85..Takže na usg jasné ze nič..Ty si prišla aj o vajcovod?

jejejejo
16. mar 2017

ahoj aktualne riesim aj ja tento problem

jejejejo
16. mar 2017

u mna to riesia tiez, ja pm 28.1, na teste ciarky, hcg prve 94, potom 140, 254, 421 a posledne brane v pondelok teraz 484. bola som dva tyzdne v nemocnici. najprv nic nevideli, potom teraz tento pondelok videl v maternici vacok 3mm. aj ked posledne hcg vystupilo zle pustili ma domov dnes s tym ze v pondelok na kontrolu hcg a sono. este stale mi mimomaternicove nevylucili aj ked je tam vacok. mne nasli na lavom vajecniku zlte teliesko 1,5cm. bok ma stale boli a no neviem co dalej

alilka
autor
16. mar 2017

@jejejejo nno tak to mame pestre..ja som dnes bola v nemocnici na sono..5lekarov pori mne bolo vratane primara..zajtra mam ist na kontrolne hcg ,ze bud je moznost ze som zasa otehotnela teraz niekedy,alebo je to mimomaternicove a to viue vylucit,alebo potvrdit len operaciou..takze zajtra bud alebo..mna neboli nic..ale tak moje hcg bolo o dost mensie ako tvoje..

lubi40
16. mar 2017

@alilka hej prisla

acinom
16. mar 2017

Len z toho, co pises ti nikto nemoze povedat, ci sa jedna alebo nejedna o mimomaternicove tehotenstvo. Avsak pri nizkom hcg tam to riziko vzdy je. Jedine co ti mozem poradit je nechat si to dokola kontrolovat a nenechat sa odbit, kym sa nezisti, ze v com je pes zakopany. Drz sa.

jejejejo
16. mar 2017

@alilka uvidis co zistia. mna stale pozoruju a to mam hcg 481 uz a nic so mnou nerobia

mischelin999
16. mar 2017

Treba len verit ze to bude vsetko v poriadku este by som byt tebou hlavu nevesala. Vsetko bude o k len treba verit a aj keby sa ukazalo ze islo o mt netreba zufat ale dufat ze sa to casom podari. Hlavne mysliet poztivne nezabudaj

misulienkamisa
17. mar 2017

Presne tak, vešať hneď hlavu netreba. Možno to tak bude ale možno aj nie a dočkáš sa vytúženého bábetka. Treba nabrať veľa síl a jednoducho si počkať. Je veľa žien, ktoré majú takéto potiaže ale s tým sa človek asi už narodí. No veda ide dopredu tak dúfam, sa tomu bude raz dať predísť🙂

katariiinkaa
11. apr 2024

@jejejejo ahoj, viem že je to dávno, ale ako si vtedy prosím dopadla?