Ide na mňa choroba, alebo sú to príznaky PMS?

laurikasarinkaq
19. jan 2024

Od pondelka mám nastúpiť do novej práce ,nemôžem si dovoliť ochorieť :( od vcera (akurat mi aj prišla vcera menstrcaia po týždni meškania ) cítim slabosť,bolesti svalov a nôh ,je mi zima .. ráno po zobudení teplota 37 a po cca 20 min od zobudenia len 36,8 .. myslite že to môže byt príznak pms alebo skôr na mňa ide choroba ? Ak je to choroba dá sa to vyliezať do pondelka ?.. dnes ešte do 14 robím v starej práci ale potom už len posteľ ..
Mám 22 rokov , a nikdy som nemala žiadne nepríjemne príznaky pri menštruácii ,väčšinou len mávam úzkosti a chute na jedlo rôzne ..

marca12
19. jan 2024

@laurikasarinkaq Daj si paralen,supni sa pod perinu a poriadne si oddychni. Tazko povedat,ci je to choroba alebo menstruacne zalezitosti.

dadka1997
19. jan 2024

@laurikasarinkaq pms je pred menstruaciou... ide vikend, mozes to kludne vyležať v posteli, 37 nie je ziadna teplota, do 37,5 je to stale normalka .. a vraviš, ze ti aj aj ms mešká nemaš nahodou stres strach z novej prace ?
Predovšetkým cez vikend zabalit pod deku dat si na noc paralen, uvarit si caj, vývar a oddychovať;)

marianarem
19. jan 2024

@laurikasarinkaq Slabost a bolest svalov, zima a teplpta 37 mozu byt kludne aj z uzkosti. Ale ak aj nie, tak to vyzera byt nieco velmi mierne.

natalienka12
19. jan 2024

@laurikasarinkaq PMS je predmenštruačný syndróm a ty už menštruáciu máš, píšeš, tento syndróm zvykne odoznieť okamžite nástupom menštruácie, ale pri menštruácii mávajú ženy rôzne príznaky, celé je to hormonálna záležitosť, ktorú ovplyvňuje veľa faktorov kam určite patrí aj stres, napätie, nervozita, nekľud. Zvýšená teplota, bolesti svalov ako opisuješ, môžu tento stav kľudne sprevádzať. Zbytočne toto riešiť s lekárom a skúmať z čoho to je. A keby to aj bola nejaká viróza, určite to cez víkend vyležíš a budeš v poriadku do pondelka (ak teda nastupuješ v pondelok).

domkakvet
19. jan 2024

@laurikasarinkaq ano da sa, daj si vitaminy.