Zdravim. Chcem sa opýtať žien ktoré absolvovali hysteroskopiu tak vedeli hneď aj výsledky toho vyšetrenia ? Ďakujem.
@mandymoore123 mne to budú robiť na klinike reprodukčnej
2-3 týždne asi
aj mňa to čaká v októbri. Sú po zákroku bolesti ? Môžem isť na druhý deň do práce ?
@simca115 mne robili aj resekciu septa v maternici. Mala som dosť bolesti po prebudení tak mi dávali lieky a bola som vtedy na PN tak asi 2dni som len prelezala potom som normálne doma fungovala a výsledky poslali lekárovi ale ani nebol schopný mi ich povedať až keď som sa u nového k ním dopatrala
Mne nasiel doktor polyp pre dvoma mesiacmi kazal mi prist na dalsi cyklus cca 4 den na kontrolu urobil sono a polyp nenasiel spokojne som odisla a na dalsi menzes ked mi skoncil o par dni znovu krvacanie a špinenie skoro tyzden tak som isla k lekarovi znovu spravil sono a znovu polyp tak navrhol hystereskopiu. Mozno ked tam pridem na zakrok tak zas tam nic nebude.
@simca115 ako vam to prosim vas dopadlo? Ako ste sa citili po zakroku? Ja to mam pred sebou a velmi sa toho obavam, tiez len diagnostiku, kvoli tomu ze sa nam nedari otehotniet.
@30lilien30 idem zajtra. Zajtra napíšem 😂
@simca115 myslím že do týždňa nemocnica posiela výsledky tvojmu lekárovi