Sama som bola vyklepana, tak mozno moja pozitivna skusenost niekomu pomoze... Rano ma prijali na gynekologii, personal super, zobrali este krat krv, 3 tabletky na spanie, pyzamko, papučky a odniesli ma na rontgen, ludi okolo mna - uz mi stislo. Anesteziolog mi pustil do zily oblbovak a lekar mi vravi, ze vsetko co mi bude robit mi bude rozpravat. Ako prve mi ukazuje kliešte a potom si pamatam, ako ma anesteziolog pyta aby som sa posadila, potom ze mi lekar ukazoval snimku a potom som sa zobudila na izbe. takze uuuplne okno :D a to som zevraj sama vstala a tak... nic ma teda nebolelo (teda nepamatam bolest), ani teraz ma nic neboli. Jedine, co ma vylakalo co mi nik nevravel bolo dost silne krvacanie potom... som stastna, dopadlo to skvele tak dufam, ze aj vam mile zienky! 😉
@daol dali mi 3tabletky a nieco do zily na prispatie nie uspatie ale pri mojej mini vahe som zaspala a zevraj sa potom aj sama postavila a posadila na vozicek no nepamatam si niiic...
ahoj, chcem vedieť kde ti robili toto vyšetrenie, ktorý lekár a ako si sa na toto vyšetrenie dostala.
Som z Banskobystrického kraja a hľadám naozaj dobré pracovisko
@katuskamala prosim ta a kde si to absolvovala?dakujem
@leontinka27 ahoj. lezala som na gynekologii a urobili mi to normalne na rontgene... v miestnej nemocnici
@katuskamala a to bolo v akom meste?dakujem
Dobrý večer chcela by som sa informovať či ten prefuk boli alebo ako to prebieha vopred ďakujem.☹
Ahojte, prosim vas, potrebovala by som aj ja vediet, kde ste hsg absolvovali. Vecsinou sa to robieva asi pri plnom vedomi,preto by som rada vedela, kde takto trosku oblbuju pri tomto vykone. Dakujem
@katuskamala a to ťa uspali mne robili prefuk pri plnom vedomi