Ahojte...
Včera bolo presne 3tyzdne od hysteroktomii maternice...odobrali mi len maternicu...krcok ostal aj vajecniky a este mi robili rekonstrukciu panvoveho dna...asi po tyzdni som zacala mat taky krvavu vytok raz menej raz viac...som z toho fest nervozna...isla som aj k mojmu lekarovi ten ma pozrel a ze mi to krvacaju nejake cievky... beriem ascorutin...mali ste to aj vy niektora takto? Myslela som ze sa to krvacanie ustali zastavi ale stale je to rovnako...dost aj stresujem🙈
ja som to mala tiez, dostala som ascorutin. preslo to. ja som nemala krcok. ak mas krcok, mozes mat nieco ako slabu ms.
@dara6878 no su urcite komplikacie, co bezne po operaciach moze nastat. krvacanie moze byt znamkou otvorenia rany, kde nie su uzatvorene cievy a pokial su velke, krvacanie je masivne a nastava sokovy stav - ale pomerne rychlo, nie po 2t. , co by ale dr videl. tiez zapal/infekcia, co by si mala aj ine priznaky, cize najpravdepodobnejsie nejaka prasknuta mala cievka. mozes mat slabsie cievy.
Je to hysterEktómia a to znamená odobratie maternice. Len na upresnenie. Ak máš pocit, že to nie je lepšie, chod znovu na vysetrenie, nech to poriadne skontrolujú, najlepšie do zariadenia, kde robili výkon.