Hysterektómia LAVH

spalviktoria
16. mar 2022

Dobrý deň, robili nedávno niektorej z vás laparoskopicky hysterektomiu LAVH?
Mám zopár otázok , pretože aj mňa to čaká
Ďakujem 😉

kiph
17. mar 2022

@spalviktoria áno mne , pred dvoma týždňami

kamila789
14. jún 2022

@kiph ahoj, mozem sa opytat za ako dlho ste sa zotavili. Bolesti? Komplikacie? Dakujem vopred za odpoved.

kiph
14. jún 2022

@kamila789 bolesti teda nejaké sústavne som nemala vôbec ( max.2dni po OP , take ako menštruačné asi)… ale keď som prišla domov a tým že som sa cítila dobre a niekedy prehnala s prácou , alebo nosila malú na rukách …. Tak ma trochu pobolievalo na večer v krížoch … ale ináč absolútne nič … po 3 mesiacoch som už nemala žiadne vnútorne stehy a mohla som začať bežný život … cvičenie, sexuálne …

kamila789
14. jún 2022

@kiph dakujem za odpoved, ja som 10 dni po operacii, tyzden som uz doma, nemam ziadne bolesti ani ťažkosti. Az sa bojim ci je to normalne. Akurat mam výtok, ale krcok aj vaječníky mi ostali tak to moze byt aj z toho. Musim sa kontrolovať aby som bola v klude a ležala, ale pri detoch je to naozaj tazko. Robili ma laparo, stehy este stale mam, mali by vypadnut same.

kiph
15. jún 2022

@kamila789 ten výtok som mala aj ja… predsa je to veľká brusna operácia … veľký vnútorný zákrok … ale aj to pominie … prajem rýchlu rekonvalescenciu 🙂

kamila789
16. jún 2022

@kiph dakujem velmi pekne, tiez prajem vsetko dobre 🙂

sulawesi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sulawesi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sulawesi
9. jan 2024

@kamila789 mozem vam prosim napisat ohl operacie maternice?