Ahojte, dievčatá a ženy, zaujíma ma, aké vložky používate, s akými máte dobré skúsenosti. Myslím slip vložky bez parfumácie, vzdušné, čo najviac prirodné. Potrebujem takmer stále. Okrem klasických, známych značiek, ktoré sú v každej reklame a každom obchode. Zatiaľ som našla cenovo dostupné "Masma" , idem vyskúšať..... ZN.: alws, ntrl, bll - časté problémy, pocit, že neboli dosť prievzdušné, nepríjemné potenie v lete, precitlivelosť na čokoľvek "umelé". Vďaka 🫠
Naturella
@marcellka32 tieto moje obľúbené spomínam ak vyššie a už mi robia zle 😪
@alicka99 z kauflandu bevola
@jabadabadu
@jabadabadu nie, nemám problém, nepoteším ťa 😊
@jabadabadu ry si zrejme nezmeníš ani spodné prádlo behom mesiaca. Je mi to ľúto
@alicka99 babybabysoft.sk ma radu pro zeny, bez parfumace z bio bavlny, mam je rada. Ale cena je vyssi, nez za drogerkove podle me.
@bluemoon24 ďakujem, pozriem si to. 😉 Hľadala som tu najskôr staršie diskusie k téme, no konkrétne som nič nenašla okrem značiek z reklamy. Možno zle hľadám
@alicka99 mozno mas slaby unik mocu. Nemoze to byt pricina ze musis casto menit? Staci par kvapiek a uz je to nepohodlne.
Ja roky rokuce pouzivam bella perfecta alebo v krajnom pripade ria. Ale neviem ci maju aj slipove vlozky.
Z tych co bezi reklama som mala neskutocne problemy, svrbenie, palenie, zapareniny. A pocas MS to bolo fakt neprijemne.
A v case ekobio boomu, po porode som mala latkove, aj slipove aj klasicke a tie boli super. Len sa mi to nechcelo dookola prat.
@tykat nie, nie je to inkontinencia to je vyslovene zvýšená produkcia hlienu z krčku v určitých fázach cyklu a prirodzeného sekrétu, mazania 😁... Na gyndu chodím, všetko je v poriadku, skrátka niektoré ženy to tak majú, potvrdené od odborníkov. Len ten pocit je niekedy nepríjemný
Pred dvoma rr a to aj napriek nie sú moje deti majú všetko najlepšie k
Kyyysgtl na ľade a snehu a ľadu a snehu a ľadu a snehu a ľadu a
@alicka99 ja v tych vlozkach ziadny rozdiel nevidim, iba tu parfumaciu, kupujem bez nej, lebo mi to pride umele a prehnane.