Ahojte baby. Uz som psychicky pripravena na laparoskopiu, ci mam priechodne vajcovody a prave sa dozvedam, ze v Gyn-Fiv robia vysetrenie rychlejsie, za 125 e, HyFoSy. Citala som, ze nie je take presne... Ide mi vsak v prvom rade! o ovulku. Chcem sa dozvediet od Vas, co ste boli na laparke, vraj jedna ovulacia bude v cudu - neodporuca sa vtedy snazit, lebo laparkou to vsetko odide :/ a toto ma na tom vsetkom stve najviac. Je to inak pri HyFoSy? Poradte mi, prosim, ci Vam tiez neodporucali sexovat v ten mesiac. Dik...
ja som bola na laparke 6.6.2016, 8-teho ma pustili domov, 9-teho prišiel menzes,13-teho skončil, a 17 -teho mi vyberali stehy a deň nato sme sexikovali už normálne - mne doktor primár v BB povedal, že máme skúšať hneď ako vyberú stehy. Takže ovulka stihnutá.
ja hovorim o ovulke pred tymto zakrokom... mne tak povedal gynekolog, ze sa odporuca nesexovat, lebo tou laparkou to pojde vsetko prec ☹
@dada_sepina tak to je samozrejmost.pred laparkoualebo hyfosy nemozes byt tehu.ale tak po uz mozes.cyklus vydrzis a niektore baby po laparke skor otehotneli.
pocula som. ach jaj :(( aspon si to vyratam na nejakeho skorpiona, ked uz....
@dada_sepina ale ved to mas len jeden cyklus. naj si to daj hned po menzese urobit aby si uz obulku hned po laparke mohla skusat.len vyrataj si to a objednaj sa.lebo mie vzdy mozu mat taky .volny termin aky chces ty.aby si necakala namiesto mesiaca dva.ok? uz sa objednavaj.
nie neobjednavam sa este, lebo caka nas dovolenka pri mori a dohodli sme sa s muzom, ze tomu dame sancu, vela ludi sa odtial vratilo tehotnych... takze, vieme, co mame robit, neboj... mam tam mat menstruaciu, pridem, ovulacia, a potom pekne, niekedy v zime pojdem. ja totizto neverim, ze mne nieco je, nechce sa mi tam chodit a komplikovat a odr.avat prirodu... ale dik za rady...
@dada_sepina a robili ti aj ine testy? ci ta hned poslali na laparku?
@dada_sepina jasne vvtomto pripade ak to mas tak naplamovane je to ok drzim palce s tehu.nech sa vam zadari na dovolenke
@moschin0
hormonalny profil a spermiogram mame za sebou
@dada_sepina no ale hormonalny profil ti neukaze ovulaciu. treba zistis ci ovulujes..bud folikulometria alebo si kup na skusku tie testy.
jaj hahaha, ja ze co sa pytas. ovulujem. zistovala mi to endokrinologicka z krvi, plus ja si ovulaciu citim a meriam bazalku. ovulujem na stopercent jak diva, nemozem si v tie dni ani sadnut, mam o kilo a pol viac, bachor ako dojna krava. staci takto? 😅
@dada_sepina pokial viem.tak hyfosy sa robi za pomoci emulzie kt sa vstrebe sama a neni telu cudzia .cize ak si das hyfosy hned po menzese a ovulku mas za 14 dni.tak ten roztok sa ma cas vstrebat.neviem ci sa nevstrebava nejak do 24 h ale to ti uz povedia blizsie resp si tam zavolaj a opytaj sa .lripadne telef konzultaciu s dakym dr ak budu ochotni v tom centre ti poskytnut.