Hustý biely výtok s prímesou krvi

2. mar 2024

Ahojte. Ja som strašný strachopud, prosím, ukludnite ma. V meste pohotovosť nemáme. Mám od rána hustejší biely výtok, na toaletaku je aj kúsok krvi. A aj zapácha. Svrbí ma tam dole, inak nemám nejaké problémy (bolesť, teplota). Dosť sa bojím, lebo v januári som sa rozišla s frajerom, pretože má kde s kým podvádzal. Bojím sa, že som od neho dostala niečo :( doteraz som nikdy žiaden gynekologicky problém nemala. Čo si mám zajtra kúpiť v lekárni aby sa uľavilo? Dnes som bola asi 20krat v sprche, ale to mi pomôže tak na polhodinku.....

anavixy
2. mar 2024

Canesten alebo nieco s klotrimazolom na mykozu, v lekarni ti poradia. Ak nezaberie tak ku gynekologovi. Skor pojde o mykozu pripadne bakterialnu infekciu, nez pohlavnu chorobu. Snaz sa obmedzit cukor a sladke teraz, po liecbe si mozes dat vaginalne probiotika. Idealne poradit sa s lekarom alebo aspon precitat nejake poradne gynekologov (napr tu na mk) ked si v strese z toho, nech nas trosku jasnejsie v tom.

ella1234
2. mar 2024

Skusila by som aj rosalgin vyplach. Aj ked je to nepríjemné ale aj s tou sprchou opatrne radšej nepreháňat mozes si to tam este viac rozdrazdit, zaniesť do konecnika, ale podrazdit uz len ked sa potom pretries uterakom.

nikoleta999
2. mar 2024

Urcite sa tolkokrat nesprchuj, prilis casta hygiena Ti moze este viac uskodit, ako pomoct, aj ked sa Ti aspon asi trocha ulavi … Skus si pozriet nejake rady tu a vyber si, co Ti vyhovuje 🙂 Drzim palce https://www.eniris.eu/sk/co-na-vaginalnu-mykozu

autor
3. mar 2024

A to mykóza môže byť aj s krvou?

anavixy
3. mar 2024

Mykoza alebo infekcia celkovo drazdi sliznicu, ta je krehka a lahko sa porani, z toho moze byt ta krv. Sprchovanie vodou ulavi od akutneho svrbenia ale to naozaj na par minut, pokial pouzivas aj intimny gel alebo nebodaj mydlo, tak to si urobit este x-krat horsie.

autor
3. mar 2024

@anavixy nie, len čistou vodou som sa oplachovala. Ale dala som si rosalgin a Canesten na noc a dnes je to tisíckrát lepšie. Ďakujem vam