Hustý biely výtok 6 dní pred menzesom

Ahojte.. som znechutena sama zo seba, že pisem o svojok vytoku ale musim sa spytat. S priatelom sme mali pocas plodnych dni a pocas ovuliacie asi dokopy 3x styk. Nepouzivame gumu, neberiem antikoncepciu, praktizujeme prerusovany styk. No ale .. nejak tak to vydalo ze sa mi uslo a to presne v den ovulacie.Hovorim si, ine sa snazia roky, tak to nemusi nic znamenat. No ale môže. Pre info ja mam 30 a priatel 33. Este nemame deti a momentalne sa ani nesnazime, hovorime si ze ked to pride tak to pride.Som 6 dni pred menstruaciou a dnes som si vsimla ze mam pocit akoby som sa pocikala. Resp. tak silny vytok mam. Na nohavičkách sa tvári ako bezfarebny vodnatý vytok ale teraz som sa zo spodu "vyšetrovala" a na prstoch mi ostal hustý, biely vytok.. a dost vela. Podptýkam, ze mykozu nemám. Mavala som ale velmi davno, vacsinou suvisi s ATB a vzdy sa ki to prejavovalo palenim a svrbenim ale necitim momentalne nic. Dnes som cítila take slabe boliestky ako pri ovu alebo zacinajucej ms...prosim zienky o radu. Moze to byt oneskorena ovulacia, predzvest kramov,, alebo tehotenstvo? mali ste niektora podobne? dakujem vopred

mimimiruska
3. okt 2020

@snazilka_bio_mamka muze to bejt kvuli menzesu nebo kvuli tehotenstvy...me se tak potvrdilo tehotenstvy.... urob si test kord ked ste nechraneni ;)

snazilka_bio_mamka
autor
3. okt 2020

@mimimiruska urobila som si test ale podla mna aj zbytocne lebo amm este 6 dni do ms.. zatial neg

mimimiruska
3. okt 2020

Ok tak skus az budes meskat nebo pak doktor

sense
3. okt 2020

Môže to byť čokoľvek z toho tak počkaj ci ms príde a keď nie správ test

anett30
4. júl 2023

@snazilka_bio_mamka ahoj, bola si vtedy tehotná?

snazilka_bio_mamka
autor
19. júl 2023

@anett30 nieeee ako vždyyy 🙂