Ahojte, mozno poradite. Menstruaciu mavam ako hodinky presnu, len pocet sni sa mi skratil na 3 dni menštruácie. Hormony mam v poriadku. Trapi ma len to ze MS je dost husta niekedy len na toaletnom papieri utieram a vlozka skoro cista...dehydrovana nie som...a nemam ani endometriozu ze by krv vytekala mimo... nestretli ste sa s tym? Alebo co by mi mohlo pomoct ju kus predlzit a zosilniet.
Tak teda s takýmto problémom som sa ešte nestretla. Niežeby si bola rada. Keď máš pochybnosti choď ku gyn. Ja by som skákala meter 20.
@bety19 nerobil ti nejaky d-dimer alebo neodoslal na hematologiu? pytam sa z dovodu, ze sa roky liecim na poruchy zrazanlivosti, mala som hustu krv, nebezpecenstvo embolie apod. potom som bola stabilizovana, ba hematologicka usudila, ze nepotrebujem liek 7x do tyzdna, staci 5x. vsak fajn, aspon nezatazim pecen. avsak po cca 3 mesiacoch znizeneho davkovania som mala ten problem, co aj ty. len pri wc, husto a nedajboze akoby skoncit. po dalsich mesiacoch to prechadzalo do sialenych bolesti brucha az kym sa mi nerozbehla MS. ta bola silna ako hovado s obrovskymi kusmi sliznice. tak som skusila opat uzivat liek na riedenie krvi 7x do tyzdna. do 2 mesiacov som mala relativne upravene krvacanie a takmer ziadne bolesti. pokial si nemala ziadne take vysetrenie, skus sa opytat gynekologa, ci nemoze ist u teba o poruchu zrazanlivosti krvi.
@bety19 buď rada že máš iba takú a nie dlhšiu a silnu