Ženy pomoc , tento mesiac mam hrozný PMS , mávam to často ale dnes je to kalamita.. mam búšenie, stres , nervozitu a ešte aj návaly tepla krce v bruchu no cele zle ... ja neviem mam si niečo kúpiť v lekárni na ukludnenie alebo co ? Co vám pomáha prosím, zajtra mam byt a deťmi sama a ak mi bude tak ako dnes tak neviem ako budem fungovať. Inak problém nedávam som mega veselý človek pozitívna 😂 ale tieto PMS mam po porode druhého dieťaťa
Cecko, magnezium a cokoladu.
@dominikamacakova MS akurát ešte nemám mam dostať za 2, 3 dní, ako kedy
@domkakvet ďakujem idem dat 😂 lebo ma porazí
Prvý deň sa počíta prvý deň ms, takže teraz máš ktorý deň? 24-25?
@dominikamacakova aha , neviem presne popravde keďže mi to dva tri dni lieta , raz tak , raz tak a nemám to veru ani zapísané. Zrejme by som mala začať presne to zapisovať lebo normálne si nepamätám presne deň
@autor fotky sú naopak, čiže text zdola hore
@dominikamacakova ja idem podľa toho ako hodinky🙂prvy týždeň, dva po menzese plná energie plánov, nič nie je nemozne a potom pomaly upadam energiou aj na duchu.Potom je týždeň nič nie je dobré, sebaľútosti.Momentalne som 2-3 dní do menzesu 😭
Autorka pupalkovy olej dlhodobo, magnézium a kľudne keď Ti je vnútorne zle, nervozita a máš liek na ukludnenie daj si mne povedala gynekologická, že ona si ho aj 3 dni dáva akú má tenziu.Ja mam nízky tlak a som otapena, ale občas si aspoň polovicu dám, keď už cítim, že mi mravcia pery a som nervozna
Ak nemáš tak skús Persen z lekárne, ale mg je fajn veľa a pravidelne🙂
@luccija tak ja upadám na duchu keď mám ovulačnú fázu lebo som slobodná a vtedy sa mi búria hormóny a páči sa mi aj škaredý sused... PMS mám rada lebo som kreatívny človek a vtedy mi pracuje kreativita na maximum...
@dominikamacakova ako sa vola ta kniha, si ju musim prečitať, čo so mnou robia hormony 🙈
@nyphadora cyklická žena 🙂
@dominikamacakova dakujem 🌸
@dominikamacakova 🙂 jej ďakujem krásne určite si ju prečítam. Vážim si to 🙏
... zle mi je tak ze nemôžem ani zaspať nechápem čo sa mi robí a to ešte som to až takéto hrozne nemala toto u prevýšilo všetky moje stavy
@nyphadora no a co dokazu tehotenske hormony....to je cista pohroma tie ma totalne zmagorili, bola som iny clovek. Som rada ze to uz nikdy nezazijem :D
Ktorý presne deň máš od začiatku ms?