Hrčka v prsníku a vilcacora - mačací pazúr

mariadre
30. nov 2023

Máte niekto skúsenosti s touto bylinkou pomohla niekomu ? Zmizli hrčky nádory po používaní tejto byliny? Niekde som sa dočítala že vyliečila rakovinu. Je tu niekto taký čo s tým reálne má skúsenosť prosím napíšte 🙏🙏🙏

msnesquik
30. nov 2023

@mariadre preboha nie, bylinky rakovinu nevyliecia! Mozu pomoct zmiernit negativne ucinky liecby, ale rozhodne rakovinu nevyliecia

petronelag
30. nov 2023

@mariadre Bylinky majú účinok ale postupný, pomalý, keď zistia rakovinu tak už nie je čas na bylinky, tam treba konať rýchlo a podľa overených lekárskych postupov.

petronelag
30. nov 2023

Bylinky liečia postupne, pomaly, keď zistia rakovinu už nie je čas skúšať bylinky, treba postupovať s liečbou určenou lekárom rýchlo, kým nie je neskoro.

mariadre
autor
30. nov 2023

@mariadre ženy prosím vás čítajte čo píšem ja nehovorím že by vyliečila rakovinu... ibaže som sa o tom dočítala jedna žena to písala v istom fóre. O tejto bylinke je známe že dokáže zničiť hrčky (nezhubne) cysty atď...len či s tým máte skúsenost...mne našli fibroademom...hneď niekoľko 😔

msnesquik
30. nov 2023

@mariadre "Niekde som sa dočítala že vyliečila rakovinu." To presne tam pises hore..s fibroadenomom skusenosti nemam, a co na to lekar?