Hrčka v prsníku

ludmila727272
15. okt 2024

ahojte baby asi pred mesiacom som si našla takú hmotu v prsníku nie je to hrčka ale taký útvar tuhý a na dotyk bolí spravila sa mi aj škvrna červená malička v podpazuší bola som na sone ale povedali mi že tam absolútne nič nie je ale ta hmota tam stále je neviem povedať či sa zväčšuje alebo zmenšuje ale každopádne mám strach niektorý vravia že to môže byt aj sval nemám ani žiadne zmeny na prsníku len sa mi zdalo že mám trochu tmavšiu bradavku myslite že sa jedna o natiahnutý prsný sval alebo niečo vážnejšie ? (keďže na tom sone mu nenašli “nič”) ?

ika11123
15. okt 2024

@ludmila727272 ja mám také hrčky 3 treba sa stále kontrolovať...a chodievať pravidelne na USG

rawmamka
15. okt 2024

@ludmila727272 Choď na sono pre istotu aj k inému lekárovi. Tu ti nikto nepovie, či je to rakovina alebo nie, to by bolo maximálne nezodpovedné " variť z vody". Kľudne choď ako samoplatca, ak ti tvoja gynekologička nevystaví druhý VL na sono.

kittykat22
15. okt 2024

nasla som si malu gulicku na prsniku, a na sone mi povedali ze to nic nie je a fakt to nic nebolo. Do 2m mi to zmizlo. Je to 5r spat. Takze moze sa stat, ze to bude v pohode. Ak mas obavy, tak si niekde vybav este jednu kontrolu.

ludmila727272
autor
15. okt 2024

@rawmamka pravda…ale myslite že by to mohol byt aj prsný sval ? natiahnutý ?

ludmila727272
autor
15. okt 2024

@kittykat22 áno len ja to taka hmota ja to neviem opísať ale nie je to proste hrčka je to take tuhé ako mäso také…no neviem to presnejšie opísať ale ani sa to nehýbe a na tom sone mi povedali že tam je úplne všetko v poriadku a že tam ani nič nevidia a aj moja gynekologička mi povedala že to si nemyslí že to bude niečo s nimi spojené že sa jedna v mojom prípade skôr o sval no len ja proste cítim že to nie je normálne…

alickapusinka
15. okt 2024

Obetuj do sukromneho centa peniaze a chod komplet na vyšetrenia radšej poplach ako neskoro.Mojej kamarátke tak bola v 3 nemocniciach nič to nie je šla do súkromnej a vieš čo mala nádor ani nešla domov hned ju na druhy deň operovali našťastie nič to enapadlo tak mala šancu ale v 3 nemocniciach odflaknute.

ludmila727272
autor
15. okt 2024

@alickapusinka mala zhubný nádor ??

kittykat22
15. okt 2024

@alickapusinka co mozes spravit je, objednat sa o mesiac niekam na kontrolu. Ono termin dostat skor je niekedy tazke. Ak sa ti do toho obdobia polepsi, tak to mozes zrusit alebo absolvovat - uvidis sama. Ale ja som uz mala viac krat obavy, ze mam nejaku vaznejsiu chorobu a nic mi nebolo.

ludmila727272
autor
15. okt 2024

@kittykat22 no len to je to že ja som už bola a tvrdili že je to bez nálezu takze neviem

kittykat22
15. okt 2024

@ludmila727272 tak pockaj chvilu. Mozno sa to zlepsi. Mne to zmizlo. Na druhe sono som nesla - nebol dovod.

ludmila727272
autor
15. okt 2024

@kittykat22 a čo si mala ty ?

kittykat22
15. okt 2024

@ludmila727272 hrcku - taku malu gulicku. Ale citelnu na dotyk. Dostala som ziadanku na sono a lekarka mi ju skontrolovala a povedala ze to nic nie je. Nazvala to "nejaky problem s uzlinou". Za mesiac - dva to skutocne zmizlo.

rawmamka
15. okt 2024

@ludmila727272 Nechaj to tak, daj si urobiť kontrolné sono niekde inde a uvidíš, zbytočne sa nestresuj. Natiahnutý sval to nie je, lebo to by ti nestmavla bradavka a nemala by si fľak pod pazuchou.

alickapusinka
15. okt 2024

@ludmila727272 áno už je po operácii aj chcemoterapiu mala

alickapusinka
15. okt 2024

@kittykat22 ale to sa netýka mňa pišeš že sa mám objednať o mňa sa nejedna si si pomylila ja nie som autorka.