Ahojte, nahmatala som si hrcku na prsniku pri bradavke z vnutornej strany prsa. Samozrejme som objednana na vysetrenie, ale najskorsi termin mi vedeli dat az na polovicu jula a to som obvolala aj sumromne sonografie:(
Velmi sa bojim a dovtedy sa asi zblaznim, mam dve male deti :(. Hrcka je pohybliva skor taka gumennejsia mi pride. Tie co mate fibromy na prsiach, ako ich pocitujete? Pripadne tie, co ste mali to najhorsie, aka bola vasa hrcka :( som aj velmi chuda a prsia male cize ja citim kazdu hrcku takmer okamzite. Dakujem za odpoved.
@6botka6 ja mam tiež hrčku a aj zvykne bolieť. Robili mi biopsiu a odporučili vybrať, aj keď nález bol benigny. Teraz v júli idem na kontrolu ci to rastie alebo nie, lebo my sa ešte aj snažíme o bábätko
Ja keď som išla ku gynekologické že som si nahmatala napísala mi ziadanku o urgentne vyšetrenie a vzali má hneď ten deň
@marhulka13 aka je prosim ta ta hrcka? Pohybliva makka tvrda?
v Trenčíne MUDr. Marečková...určite Ti nájdu termín skôr a berú aj samoplátcov
@janulienka78 tam mam prave termin na polovicu jula
@6botka6 ahááá, tak to som nevedela, ja keď sa objednávam, tak podľa menzesu mi dá vždy termín do 10 dní
@janulienka78 ano aj mne tam tak naposledy dala, len teraz zial ze maju totalne plno :(
@6botka6 Zbytočne sa nestresujte popredu, môže to byť čokoľvek.... Ja mma hračky skoro po celom boku prsníka, práve pani marecková mi povedala ze mam uzliny ako karfiol, takže si ich tam nahmatam naozaj dosť ☺️ ona mi vtedy vravela ze väčšinou hrčky tie nie dobre sú ako hrášok a nepohyblive ☺️ držím palce a skúste byť v kľude, stresom si nepomôžete 🫶🙏🍀
@6botka6 Nestresuj. Buď v kľude kým neabsolvuješ vyšetrenie. Nech je hrčka akákoľvek, neovplyvníš to už. Ja som tiež čakala mesiac kým som sa dostala na sono. Nádor bol zhubný, prešla som celou liečbou (operácia, chemo, ožiare). Je tomu 7 rokov a stále som tu. Tých pár dní do polovice júla zvládneš. Užívaj slnko, teplo, hlavne buď pozitívne naladená. Možno to bude len fibroadenon alebo cysta, ani USG ti nemusí dať definitívnu odpoveď. Možno bude potrebná aj biopsia. Na to sa tiež čaká, plus 10 dní kým prídu výsledky. Nádych - výdych. Bude dobre, neboj! Nemysli na to, zbytočne sa budeš trápiť. ❤️
@6botka6 ja ju mam tvrdú a mierne pohyblivé to je. Na to, aké mám malé prsia si ju ale ledva nahmatam, je hneď na rebre
Tak zajtra idem na sono do bratislavy drzte prosim palce
@6botka6 ani v ilave v nemocnici ti nedali skor termin???