Hrčka v podpazuší - skúsenosti

simona966
17. júl 2017

Ahojte vsetci potrebujem radu ... chcela by som sa spytat ci nemal niekto podobne skusenosti s niecim takym... na zaciatku juna som si nasla opuchnute v podpazusi ... moja obvodna doktorka ma poslala hbed na sono kde mi povedali ze je to tuk ... v rodine mame znamehi doktora tak som za nim sla skonstatoval a vyslovil ze by to pravdepodobne malo byt zapal potnych zliaz a na povrchu je tuk ... povedal ze si to mam mesiac az mesiC az pol sledovat co mi to bude robit a az potom prist na kontrolu s tym ... len nechapem ako mi moze zapal ustupit sam ked nemam ziadne lieky ani mast nic ... prosim ak viete poradir s vlastnej skusenosti buden vdacna

tetapetra
17. júl 2017

@simona966 mne to sem-tam vyrasi. Potom to zmizne. Niekedy to je boľavé. Do týždňa ako prišlo aj to odišlo. Určite si môj prípad😉

mirecka15
17. júl 2017

@tetapetra ja mam presne to iste

joannita
17. júl 2017

@simona966 jasne ze ti moze zapal sam ustupit. Ved mas imunitny system ktory je ucinnejsi ako lieky a maste. Ked na sone nic nenasli, bude to v poroadku.

simona966
autor
17. júl 2017

Dakujem vam baby ... lebo ja uz ked sa chcem niekoho opytat v rodine na nazor tak mi len nadavaju a nevie ma nikto podporit ani vypocut az na maminu

matkaasebko
17. júl 2017

Ja som brala napr. Na toto atb,lebo mna to hroxne bolelo a potom mi zapal siel az do ruky...tak dr. Dala lieky..odvtrdy sa vyhybam beznym deodorantom...kupujem si bio...a tuk tuk...

simona966
autor
17. júl 2017

Poslali vas baby aj na sono prsnikov ? Lebo povedal ze ak by mi to neustupilo tak ma posle na sono prsnikov pre to som sa tak naplasila

mirecka15
17. júl 2017

A inak zienky ja som mavala.par rokov dozadu tiez aj hrcku asem tam bolest a dr mi povedala ze mam upchate uzliny v podpazusi alebo co , a vlastne koli tomu ze ked som sa oholila,som si davala tuhy deodorant, ze oo oholeni treba ked tak sprejovy...

simona966
autor
17. júl 2017

Aj mne pan doktoe povedal ze to moze suvisiet s holenim a so sprejmi ... ze aj ziletka ktora sa pouzije druhy krat tak sa z toho taketo nieco moze stat ... len ja touz mam mesiac take ... aj sa mi to zmensuje troska ale furt to tam je

mirecka15
17. júl 2017

@simona966 tak bud led tak naozaj ist na sono a vysetrenia, alebo skusit na cas prestat pouzivat spreje atd ale kedze je leto a clovek sa poti tak nvm...tak ale zase n druhu stranu za vysetrenie nic nedate a budete mat istotu

simona966
autor
17. júl 2017

Pockam do konca leta je velka pravda ze sa aj doat potim ... mam problemy zo stitnou zlazou takze aa potim niekedy az nadmieru ... uvidime co to bude robit najblizsie dni .. davam si nato rajcinove obklady jedna stara babka u nas z dediny hovorila ze jej to pomohlo ze nic za to nedam ze bud rajcina pomoze ale neublizi

mirecka15
17. júl 2017

Nerobim sa za mudru :D ale aj som pocula, ze teda aj problemy so stitnou zlazou mozu mat za nasledok zdurenie uzlin, a teda aj v podpazusi

dynnora
17. júl 2017

Ahoj, aj ja to viem mať často, Je to určite z holenia.....raz som mala hrču ako vlašský orech a bola som to rezať na chirurgii.....vie sa mi to objaviť aj teraz niekedy z holenia....skús si to potierať s aloe vera 🙂

mijo53
17. júl 2017

@simona966 poslali, keď som to zistila letela som 60 km k môjmu lekárovi, nič nezistili a zmizlo to samo

marianka0101
17. júl 2017

Mam hrcu pod pazou cca 10 rokov. Chodim pravidelne na sono. Vraj je to tukove. Niekedy ma to boli. Uz je to aj vidiet. Chcela som si to dat vybrat,ale lekari ma odhovaraju. Vedu tade nervy,cievy a riziko poskodenia je velke, vzhladom k tomu, ze ide skor o esteticky problem. Vraj zvrhnut sa to na nador nemoze. Neviem.... nemam z toho dobry pocit, ale styria rozni lekari mi odporucali nechat to tak.

simona966
autor
17. júl 2017

marianka0101 mne pan doktor tiez povedal ze rezat mi to nechce lebo ako ste napisali cez pazuchy vedu rozne cievy a uzliny a ze ked by mi to operacne vyrrzal su s tym len problemy vyteka to a podobne ... povedal ze by bol rad aby to zmizlo same ... jediny moj problem je v tom ze si strasne vela namyslam a myslim hned na najhorsie ... mam ppcit ze podla toho ako sa velmi potim to aj velkostne mam ... minule som to mala uplne male ... ale ked som.bola u neho v ambulancir mala som to zdurene a velmi bolave na dotyk ..

simona966
autor
17. júl 2017

@dynnora aloe vera ? Zozeniem to volne kupit v lekarni ?

dynnora
17. júl 2017

No ja mám doma kaktus aloe vera, ten je najlepší...ale mám tiež aj bio gél aloe vera, dá sa objednať aj z netu, ale určite nájdeš aj niečo v lekárni. Mne to zabralo 🙂

simona966
autor
17. júl 2017

Dakujem velmi pekne 😊

marianka0101
19. júl 2017

@simona966 inak tiez sa velmi potim a rovnako si namyslam. Normalne to nie je a clovek v dnesnej dobe ma strach ☹ Predtym som sa nepotievala. Doktorka ma poslala aj so stitnou zlazou, ale vsetky vysetrenia mam v poriadku.

jarkakkkkkk00
11. jún 2021

@dynnora ahoj viem ze stary príspevokk ale estte to.mávas ?