Hrčka v konečníku

10. jan 2024

Dievčatá, prosím o radu, lebo mám obrovský strach. Manžel si niekedy cez Vianoce objavil hrčku v konečníku. Je veľká asi ako hrášok, tesne pri análnom otvore. Ako prvé nám napadli hemoroidy, ale tie bývajú bolestivé, nie? Jeho to nebolí. Už mal asi pred rokom takú hrčku, ale tá do pár dní zmizla. K lekárovi samozrejme pôjde, len nevieme, na kedy ho objedná a ja sa veľmi bojím.

queen_mary
10. jan 2024

Vnutorne sa mi zda ze nebolia, ci?

trojnasobnamama
10. jan 2024

Mna nebolela.boli to hemoroidy tiez som sa bala.Močenie v odvare z dubovej kori je najlepsie.kupite v lekarni.Ale samozrejme aj klekarovi nech ide

vlucifuk
10. jan 2024

Tiež si myslím, že to budú hemoroidy. Nemusia bolieť, niekedy viac svrbia ako bolia.

koniarova
10. jan 2024

Hemoroidy tiež myslím. Nemusia bolieť ani svrbiet.

mikadooo
10. jan 2024

Ahoj, mám to isté asi, bola som s tým u dr v decembri. Povedala, že to vyzerá ako nejaký vred/"absces" a bude to treba vybrať a poslala ma na chirurgiu. Tam som sa ešte nedostala. Nie je to hemoroid. Ale neboj, ani nič zhubné (aspoň moja dr sa tak tvárila). Myslela som, že vredy bolia ale toto vôbec nebolí, len je tam hrčka. Na chirurgiu sa chystám budúci týždeň, môžem ti potom dať vedieť ako som dopadla.

jana_eyre_2
10. jan 2024

Hemeroidy nebolia vždy.. niekedy je to proste len hrca pri konečníku..

gelifil
10. jan 2024

kde sa chce objednavat? normalne zajtra smer chirurgia...

1bambinko1
12. jan 2024

jednoznacne su to hemoroidy. teda respektive zatial iba jeden 🙏 snad sa to nerozsiri. mne velmi pomohol na toto Devenal. zbavila som sa ich za dost kratky cas, ovela dlhsie som trpela ako trvala samotna liecba.