Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat ci ste nemali niektora podobny problem. Par mesiacov dozadu som si pod vchodom do posvy objavila taku malu hrcku akoby pod kozou/sliznicou, potom mi zmizla a teraz ju tam zase mam a dalsiu malinku hrcku mam aj na druhej strane. Ziadne tazkosti nemam, nic ma neboli. Ku gynekologicke som objednana ale az za 2 tyzdne mam termin.bojim sa ze by to mohlo byt nieco zle.
@mamina7070 nie toto nie je bartoliniho....tie su tak po bokoch...ja to mam pod vchodom do posvy
@mamina7070 a poprosila by som menej tej ironie...neviem ci si mala niekedy bartolinku ale ak ta chyti zapal z dna na den tak si urgent v nemocnici a zeny kricia od bolesti, cize dostudovat biologiu by si si mala ty
@mamina7070 to sa mi popravde až ťažko číta vzhľadom k tomu že som si tým prešla.....jednu mi už aj vyoperovali a s druhou sa trápim už 3tí rok a sú to ukrutné muky keď sa to zapáli...neviete stáť neviete sedieť neviete existovať a keď vás narežú skalpelom bez úmrtvenia aby to vypustili tak ešte aj to narezanie je zrazu úľava......takže aj 2 týždne na termín je sakramentsky dlho...
Prusim ťa to kde robia bez umrtvenia?Dva krat mi ju robili v lokalke a raz v uplnej narkoze
@pluss ja som nepisala o zapale bartoliniy ale o vyvodoch tejto zlazy
co je to zapal a cistenie nez umrtvenia vrlmi dobre viem sama
skus dostudovat prirodopis 7 trieda bartoliniho zlata vsetky zeny to maju
to fakt s tymto davaju taky rychly termin u gynekologa?