Hrčka na prsníku a antibiotiká

da_n_ka
27. sep 2021

Dievcata prosím Vás mám celkom strach. Minuly týždeň má začali bolieť prsia. Vravím si ok, však mám pred kramami. Lenže jeden prsník bolel trosku viac. Prišli kramy. Bolesť pravého ustúpila, ľavý bolel stále aj pod bradavkou bola taká zdurenina. Tak som išla k doktorovi, urobil Sono, nasadil atb. Na some bolo vidieť niečo tmavé oválne. Dnes je to 6 deň čo beriem antibiotiká. Hrčka stále boli a sa mi zdá že sa zväčšila. Zajtra mám ísť na kontrolu. Ale strašne sa bojím. Ani nespím.

anjelicek26
27. sep 2021

Bohuzial tu musis pockat na to, ze co povie lekar. Mala aj sestra - bola to zapalena mliecna zlaza aj ked uz nekojila, museli odsat hnis, operativne cele to vycistit... pokial viem - rakovina neboli...takze ak tam mas bolesti, je velka pravdepodobnosti, ze je to "len zapal". Drzim palce na kontrole.

alexi2211
27. sep 2021

To ti verím tieto pocity a tá neistota, to je najhoršie, človek si v noci ani neoddýchne. No v tomto smere myslím, že ti nič poradiť neviem, ale teda aspoň ti posielam veľa síl a budem myslieť na teba nech to dobre dopadne. Lebo teda to je najpodstatnejšie.

majamat
27. sep 2021

veru musis pockat ak to mas zdurene a bolestive, je to zrejme zapalene., vobec to nemusi byt to najhorsie. moze to byt kludne nejaka riadna infekcia - absces. len ti mozno nezabrali tie ATB, co si dostala.
drzim palce.

majamat
27. sep 2021

kazdopadne sa musi skludnit zapal, aby sa ukazalo, ci tam este neico zostane, ked sa to prelieci.