Ahojte, dnes som si nahmatala hrcku na prsníku.. veľmi sa bojím som objednaná v pondelok na kontrolu u gynekológa, ale pred pár dňami mi brali krv ako predoperacne vyšetrenie , vraveli že všetko c poriadku podľa krvi.. myslite že by v krvi našli nejaké zmeny?
Ja mam hrcku a na sone mi bola zistena cysta. Cize hrcky, nemusia hned znamenat nador.
Nie, krv o povode hrcky nevypoveda. Ja mam tiez hrcku a je to fibroadenom.Pravidelne mi ho sleduju.
@maria123a ahoj, bude Ti gynekológ v pondelok robiť aj sono prsníkov? Neboj sa, môže to byť hocičo, úplná “banalita”, ale určite, v každom prîpade, URČITE musíš mať prsník do jedného mesiaca poriadne vyšetrený. Ak by to bolo niečo vážnejšie, ide o čas. Čím skôr Ťa poriadne vyšetria, tým je väčšia šanca na úplné vyliečenie. Strach je pri takýchto veciach normálny a úplne prirodzený. Pomáha nám prežiť. ☺️ Želám Ti, aby Ťa výsledok vyšetrenia potešil, kamoška napríklad má hrče v oboch prsníkoch a sú to fibroadenómy, takže je len sledovaná. 🙂 Posielam Ti veľa, veľa energie. 🍀🍀🍀
neboj, nemusi to byt nic vazne. U mna tiez bola hrcka a bola to zdurena zlaza 🙂 🍀🍀🍀 drzim palce, nech si v poriadku
Ahoj, hádam to u Teba nebude nič vážne, no čo sa týka odberu krvi, u mňa boli výsledky celý čas počas tehotenstva úplne v poriadku, no keď mala dcérka 3 týždne, z odberu krvi (po nájdení hrčky na krku) zistili, že výsledky sú zlé (merali aj nejaké onkomarkery) a bum...rakovina. Nestraším, len chcem povedať, že je podstatné, na aké hodnoty a ukazovatele bola krv ,,v poriadku,,...Držím palce, nech je všetko ok 😊
@maria123a neviem čo všetko ti z krvi vyšetrovali... Kedy si bola naposledy na usg prsníkov?