Hrčka na prsníku

22. feb 2024

Zdravím, po prve píšem hneď,ze robím paniku.
Akurát som dovolila s maminou a povedala mi ze bola na káve u susedky a ta jej vyzradila ze jej dcéra ma hrčku na prsníku a chodí po vyšetreniach ze co.

Je to moja detská BFF, teraz je ten kontakt už menší, ja som v BA, ale stále si píšeme, ked sa dá vždy sa stretneme.

Som v šoku, neviem či sa vyzradit, či čo, preco mi nic nepovedala🥺..neviem co to vlastne znamená, ešte som sa s tým nestretla v mojom okolí, iba som o tom čítala...
Mam jej napísať?

simca06022011
22. feb 2024

A čo a tým.chces riešiť? Na tvojom mieste neriešim, ak bude chcieť povie ti sama. Kým sa to.vysetruje aj tak nič sa ešte nevie na isto. Hrčku si nájde každú chvíľu niekto a pri veľa ženách to nič nie je.
Ak máte stále dobre.vztahy a komunikujete tak jej môžeš napísať samozrejme. Ak je povaha ze sa s takymito trapeniami podelí... lebo ja veru nie som :D

ika11123
22. feb 2024

Ja mám hrčky v prsníku tiež ... podľa mňa každá druhá žena ich má nemusí to byť hneď rakovina

autor
22. feb 2024

@simca06022011 racionál mi vyplo, srry

@ika11123 úf, vôbec túto tému neriešim takže mi napadli najhoršie scenáre 🥺

qwer2019
22. feb 2024

Ja by som ju nechala tak, keď bude chcieť s tebou o tom hovoriť, povie ti. Mne minule našli pár vecí na sone prsníkov, čo som bola 1x v živote na tento úkon, a vie o tom len manžel a mamina

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. feb 2024

@qwer2019
@walentina7 ôk, vďaka za radu

viestta
22. feb 2024

Mama aj ked sa to dozvedela od susedy mala drzat usta a nevykladat to nikomu dalsiemu. Ked ti to kamoska nepovedala, mala na to dovod.