Ahojte na prsníku na boku sa mi urobil červený fľak a dnu cítim ako keby hrcku alebo niečo podobne neviete čo by to mohlo byt ? Či sa mám bat ? Alebo sa mi robí len neaka vyrazka ? Nestretli ste sa s tým už niekto? Dakujem
@slavomira236 Hm aj mna to napadlo či to nieje náhodou abces lebo aj ten červený flak a cítim len dnu daco tak možno to ešte dozreje a potom možno sa to bude dať iba vytlačiť .. zatiaľ má to neboli iba keď to mačkám tak cítim trochu bolest
navštíviť gynekológa, urobia sono, ak je to miesto červené a nebodaj teplé môže ísť o zápal, môže sa tvoriť vyrážka...pre svoj pokoj k lekárovi zájsť, ja som mala hrčku, boli to cysty, jedna váčšia a dve menšie, bola som pod kontrolou, vstrebali sa, neviem či zabral nechtíkový čaj ako mi poradila jedna pani, ale stratili sa, pila som z kvetov denno denne čaj a kvety z čaja som si vkladala do podpery na hrčky, najprv kontroly štvrť ročne potom 1x za pol roka, po 4 rokoch bežné kontroly, no očividne to netreba podceňovať a čím skôr riešiť, pri abscese by bola aj bolesť hlavne na tlak, držím palce
@danielkarebjakova mne sa takto spravila hr ka z vecera do rana tesne pri zhybe dolu. Dost rychlo to rastlo aj boliet zacalo nakoniec to bol absces..chirurg musel robit drenaz a vypustat