Hrčka na intímnom mieste

1. júl 2023

Ahojte baby prosim pomozte mi, spravila sa mi zo dna na den bolava hrcka nad klitorisom skoro az tam kde je mocovy vyvod a skor na lavej strane ..akoby pod velkymi pyskami co to moze byt? Je to velke ako fazula cca a svrbi to,boli to ..skor nez sa dostanem k dr je to vazne? Stretli ste sa s tym uz? Dakujem

biem22
1. júl 2023

Znie to ako bartolinoho žľaza, mala som to tento rok, museli mi to v narkóze vybrať.

n820p
1. júl 2023

Tiež mi to znie ako bartholiniho, mala som to opakovane už 4 krát, najlepšie vybrať ako dookola pod narkozou čistiť, zvykne sa to vracať. Tiež sa chystám dať ju vybrať, ale stále tam mám zápal a počas zápalu a vybrať nemôže. A čím skôr s tým choď k lekárovi, kľudne aj zajtra na pohotovosť, určite nečakaj, ak to je bartholiniho každý deň to budú horšie a horšie bolesti, aj pri sedení, aj pri ležaní..

autor
1. júl 2023

@n820p ale bartolomiho nieje pri vstupe?

autor
1. júl 2023

@biem22 Ja to mam tesne pod tym ako konci ochlpenie,blizko mocoveho

mamina7070
1. júl 2023

moze to byt podkozna vyrazka natri ichtamolom na vyhnisanie

denisah6
1. júl 2023

Môže to byť aj podráždené z častého holenia. Nie je to aj tvoj prípad? Skús sa pár dni/týždňov bez holenia, ak nezmizne, tak smer lekár. Ja som mávala takéto hrčky v podpaží a keď nechám trocha tak, tak zmiznú.

biem22
1. júl 2023

Tak to skôr bude nejaká uzlina 🙂

bela30
1. júl 2023

Vyrazka. O par dni(mozno dva) ju stlac a vytlac, bude to trocha bolestive, idealne to urobit pocas umyvania pod teplou vodou.

autor
1. júl 2023

@bela30 svrbi a boli velmi aj pri chodzi
Dakujem skusim

dadis
2. júl 2023

Ichtiamol, ak sa do pondelka nezlepsi, tak na gynekologiu

ariola
2. júl 2023

Je to obycajny furunkul 🙂
Boli, svrbi, je ako hrasok cca a je to len zapalena zlaza. Skus vytlacit, kup si ichtoxyl a natri, na druhy den uz bude ok..