Ahojte baby prosim pomozte mi, spravila sa mi zo dna na den bolava hrcka nad klitorisom skoro az tam kde je mocovy vyvod a skor na lavej strane ..akoby pod velkymi pyskami co to moze byt? Je to velke ako fazula cca a svrbi to,boli to ..skor nez sa dostanem k dr je to vazne? Stretli ste sa s tym uz? Dakujem
Tiež mi to znie ako bartholiniho, mala som to opakovane už 4 krát, najlepšie vybrať ako dookola pod narkozou čistiť, zvykne sa to vracať. Tiež sa chystám dať ju vybrať, ale stále tam mám zápal a počas zápalu a vybrať nemôže. A čím skôr s tým choď k lekárovi, kľudne aj zajtra na pohotovosť, určite nečakaj, ak to je bartholiniho každý deň to budú horšie a horšie bolesti, aj pri sedení, aj pri ležaní..
@n820p ale bartolomiho nieje pri vstupe?
@biem22 Ja to mam tesne pod tym ako konci ochlpenie,blizko mocoveho
moze to byt podkozna vyrazka natri ichtamolom na vyhnisanie
Môže to byť aj podráždené z častého holenia. Nie je to aj tvoj prípad? Skús sa pár dni/týždňov bez holenia, ak nezmizne, tak smer lekár. Ja som mávala takéto hrčky v podpaží a keď nechám trocha tak, tak zmiznú.
Tak to skôr bude nejaká uzlina 🙂
Vyrazka. O par dni(mozno dva) ju stlac a vytlac, bude to trocha bolestive, idealne to urobit pocas umyvania pod teplou vodou.
@bela30 svrbi a boli velmi aj pri chodzi
Dakujem skusim
Ichtiamol, ak sa do pondelka nezlepsi, tak na gynekologiu
Je to obycajny furunkul 🙂
Boli, svrbi, je ako hrasok cca a je to len zapalena zlaza. Skus vytlacit, kup si ichtoxyl a natri, na druhy den uz bude ok..
Znie to ako bartolinoho žľaza, mala som to tento rok, museli mi to v narkóze vybrať.