Hrčka na intímnom mieste

adulinabobulina
5. dec 2022

AHojte , prosím Vás pred dvomi týždnami som bola chorá a ťaha sa to dodnes... Mám druhe ATB a neviem či to ovplyvnilo moj nález,ale preistotu to spomeniem:
Na praves strane hned vedla klitorisu som si pred dvomi týždňami nahmatala bolestivú hrčku velkosti fazulky. Po pár dňoch sa mi zmenšila a vôbec nebolela . Teraz den pred menzesom sa opäť zvačšila a pri dotyku dosť bolí. Neviem či mám navštíviť gynekologičku nakolko mam menzes alebo počkať . Každopadne nevyzerá , že by tam bol nejaký hnis ani nepáli,nesvrbí a nieje začervenaná ,nemate skusenost???

anjelicek26
5. dec 2022

Bartholiho zlaza alebo uzlina, tazko povedat, podla toho kde to presne je... ked to boli, tak to proste musi vidiet lekar...ale po chorobe su uzliny casto zvacsene kadekde po tele. .

nikpa
5. dec 2022

@adulinabobulina môže to byť zväčšena bartilolinka, nie je to vážne ale keď sa zapáli tak veľmi bolestivé. Pokiaľ ťa to moc nebolí a nezavadzia, netreba to riešiť. Teda aspoň ja som neriešila až kým nezačala bolieť tak že sa to nedalo vydržať. Ale určite by to mal vidieť gynekológ, či to vôbec je ono.

adulinabobulina
autor
5. dec 2022

@nikpa bartolinka byva pri vstupe ,nie? toto mam hned vedla klitorisu - na pravo

avantime
5. dec 2022

Fotka by pomohla...

slavomira236
5. dec 2022

@avantime 🙊

anjelicek26
5. dec 2022

@adulinabobulina ved pozri na nete su nacrty presne kde to je.

nikpa
5. dec 2022

@adulinabobulina tak to asi nebude ono. Ja ju mám tak skôr vzadu