Hrčka a naliate prsia pred menštruáciou, je to normálne ?

19. jan 2020

Ahojte,
mám pred menštruáciou (cca 1 deň), prsia naliate a nahmatala som si malú pohyblivú guľôčku v pravom prsníku, celkovo mám prsia také ako keby zdúrené, napäté, no ako pred menzesom. Samozrejme som už googlila a prečítala si všeličo, aj že je to pred cyklom normálne. Nemáte, prosím skúsenosti?
K dr samozrejme pôjdem.
Ďakujem veľmi pekne

brita7777
19. jan 2020

Akakolvek hrcka na prsniku, treba ist gynekologovi na kontrolu..mne hrcku vyberali chirurgicky pred asi 10rokmi, tiez v pravom prsniku.
Robili to vtedy v lokalnej anesteze no musela som byt v nemocnici asi 3dni aj s predoperacnym dnom. Neprijemny zakrok, ale su aj horsie myslim.

zarkaamamka
19. jan 2020

Skus ci nemas aj v druhom to iste ja som tiez panikarila a mala som aj v druhom to iste a nebolo to nic

autor
19. jan 2020

@zarkaamamka hej, mam takú istú 🙄

zuzap33
19. jan 2020

S každou podozrivou hrckou okamžite k lekárovi. Podľa vlastnej skúsenosti, som onko pacientka ešte pred styridsiatkou

zarkaamamka
19. jan 2020

No takze to je nic su to v prsiach take gulicky neviem jak sa volaju na mlieko ci.co bud v klude

zarkaamamka
19. jan 2020

Takze to je nic

zarkaamamka
19. jan 2020

Su to zlazy mliecne kanaliky

bibg
19. jan 2020

Keď máš prsia napäté tak si ich moc nechytaj. Prsia treba kontrolovať ked ti začne ms asi 3 dni po tom ako začne a tesne po skončení. A treba si lahnúť a uvolniť sa. Ak si najdeš vtedy hrčku tak treba ist k dr. Ak nie tak to nerieš. Ja mam 2x vyberanu hrčku z ľavého prsnika. Hlavne nestresuj, stres tomu len pridá.

autor
19. jan 2020

Ďakujem vám za reakcie