Ahojte,
mám pred menštruáciou (cca 1 deň), prsia naliate a nahmatala som si malú pohyblivú guľôčku v pravom prsníku, celkovo mám prsia také ako keby zdúrené, napäté, no ako pred menzesom. Samozrejme som už googlila a prečítala si všeličo, aj že je to pred cyklom normálne. Nemáte, prosím skúsenosti?
K dr samozrejme pôjdem.
Ďakujem veľmi pekne
Skus ci nemas aj v druhom to iste ja som tiez panikarila a mala som aj v druhom to iste a nebolo to nic
@zarkaamamka hej, mam takú istú 🙄
S každou podozrivou hrckou okamžite k lekárovi. Podľa vlastnej skúsenosti, som onko pacientka ešte pred styridsiatkou
No takze to je nic su to v prsiach take gulicky neviem jak sa volaju na mlieko ci.co bud v klude
Takze to je nic
Su to zlazy mliecne kanaliky
Keď máš prsia napäté tak si ich moc nechytaj. Prsia treba kontrolovať ked ti začne ms asi 3 dni po tom ako začne a tesne po skončení. A treba si lahnúť a uvolniť sa. Ak si najdeš vtedy hrčku tak treba ist k dr. Ak nie tak to nerieš. Ja mam 2x vyberanu hrčku z ľavého prsnika. Hlavne nestresuj, stres tomu len pridá.
Ďakujem vám za reakcie
Akakolvek hrcka na prsniku, treba ist gynekologovi na kontrolu..mne hrcku vyberali chirurgicky pred asi 10rokmi, tiez v pravom prsniku.
Robili to vtedy v lokalnej anesteze no musela som byt v nemocnici asi 3dni aj s predoperacnym dnom. Neprijemny zakrok, ale su aj horsie myslim.