Hrbolčeky na krčku

22. okt 2023

Pri samovysetreni krcku (neriesme prosim ci sa to ma/ nema… proste som si ho nahmatala) som si na jeho povrchu v okoli otvoru nahmatala nerovny povrch, akoby hrbolceky. Dlhsie som si to tam neskumala, teda neviem odkedy to tam mam, ale v minulosti som mala krcok vzdy hladky. Na preventivke som bola naposledy pred rokom, vsetko ok. Je mozne ze na to ma vplyv bliziaca ms? K dr sa dostanem az v decembri…

pe_mi
22. okt 2023

Neviem sice poradiť ,ale už minule tu niektorá spomínala ,že si nahmatala kŕčok a niečo..proste príbeh.toto má dosť zaujalo.robievate to ženy?ako viete ,že to je krčok, pokiaľ nie ste napr.gynekologičky?prečo si vlastne niekto samovyšetruje krčok?vôbec nie v zlom.prave má to zaujíma,že prečo to robíte?

stellarstar
22. okt 2023

Neviem ti poradiť keďže ja sa tam nešpáram dole a ani ty by si nemala a nechápem baby kt toto robia, na čo to je dobre?

banalu
22. okt 2023

Rodila si?

banalu
22. okt 2023

@pe_mi
@stellarstar
Zeny casto sleduju krcok pri snahe otehotniet

autor
22. okt 2023

@banalu áno, mám 2 deti. Popravde, neviem ci bol takýto po 2.porode/ uz to budu 2 roky, po prvom nie.

banalu
22. okt 2023

Tak to bude porodom, ja som si tak tiez nahmatala divny krcok, a hned som to riesila s gyn, ta povedala, ze je to porodom, laicky povedane, vytvorili sa na nom akokeby vrasky, po porode sa uz nikdy nestiahne na svoj hladky tvar pred porodom.

autor
22. okt 2023

@banalu dakujem ti za skusenost, snad to bude teda ok. Moc vdaka

trgypadl
22. okt 2023

Moze sa jednat aj o ovula nabothi....