Ahojte žienky,
Je tu niekto kto ma tiež osobne skúsenosti s Papilocare. A vyliečil sa?
Pred 2 rokmy som mala + HPV vysoké riziko. Liečila som sa s Papilocare om, potom som bola tehotná, teraz mam malú. Minule som bola na LCB, výsledky mam všetky pozitívne chvála Bohu. Som zato nesmierne vďačná, lebo som nechcela veľmi hneď operáciu krčka.
Že vraj aj pôrod to vie zlepšiť.
Ma niekto podobne osobne skhsenosti? ☺️Budem rada keď sa o ne podelitee
@bambulienka25 mala som pozitívne pred 2 rokmi, teraz úplne negativne
Asi Papilocare a tehotenstvo ma vyliecilo
@bambulienka25 a pomohli tie operácie?
Mne povedal vtedy doktor že môže ale nemusí to vyjsť
Mojej mamine to robili 2x a nepomohlo to nakoniec jej zobrali celu maternicu, uz mala dve deti a viac nechcela ale aj tak to bolo celkom narocne, clovek ide prakticky hned do menopauzy. Jej sa to praveze po porodoch vzdy zhorsilo.
Ahoj, ja momentálne beriem papilocare (ešte som len na začiatku tak neviem posúdiť hneď výsledok), deti nemám (bohužiaľ) tak po skončení liečby budem vedieť výsledok "neskresleny" tehotenstvom. Ale ako už bolo spomenuté , HPV je navždy, a ak aj vyjde sem tam cytologia bez HPV je to len preto,že v tom čase zafungovala tvoja imunita a vírus potlačila ...aspoň tak mi to povedala doktorka
Kamarátka mala tiež hpv, ale nie 16/18, dala sa na jeho odporúčanie, potom v nejakom sanatóriu bola, potom ešte s nejakou virologickou to preberala, tak sa dala očkovať.
No a + tento gél brala pol roka.
Za rok aj dačo jej už vyšli výsledky 2x negatívne na hpv.
A ešte čo mi hovorila o jednej babe, že tiež mala 16, a brala tento gél, a že jej to pomohlo.
Ja neviem, nemám osobne skúsenosti.