Ahojte, mám 26 rokov, 7 rokov chodím na pravidelné prehliadky ku gynekologičke a pri najaktuálnejšej prehliadke mi zistila zhoršené výsledky cyto - III. o dva týždne sa chystám ešte na tú presnejšiu, ktorá sa platí, takže mi povie bližšie. Nechala som sa ihneď zaočkovať proti HPV vírusu, povedala mi že to stále ešte má zmysel, aby sa infekcia nevracala opakovane, takže ma čakajú ešte 2 injekcie. Ako najspolahlivejší liek mi predpísala Deflagyn. Chcem sa opýtať aké máte vy skúsenosti s touto infekciou, aké lieky ste používali, prípadne ak máte nejaké skúsenosti s vyššie spomínaným, budem vďačná za akékoľvek rady. ďakujem
ano, na imunitu som si kupila indonal, chystam sa este na presnejsie sono, ktore presne ukaze o ktory typ ide. Mna do toho tiez pani dr. dotlacila povedala ze to ma ucinok aj do buducna aby som virus uz nedostala, ale ked teraz o tom citam zacinam mat obavy a najma ze ma to necohrani. Kazdopadne chcem zmenit gynekologa a pocut aj iny nazor s pani doktorkou absolutne niesom spokojna.
@michaella123 moj nazor je ze ockovanie uz nepomoze.aj mne doktori tlacili aby som sa dala zaockovat. Ja som mala hpv aj zmenene bunky na krcku a pomohla jedine konizacia.ziadne lieky som nebrala.hpv virus sa da znefunkcnit aj posilnenim imunity.