HPV vírus - liečba

jula33
9. máj 2021

Dobrý večer, pomohol niekomu na hpv vírus indol3c alebo papilocare? Alebo niečo iné okrem toho ? Príde mi nezmyselne sa dať ockovat, keď ten vírus už v tele je.
Po konizacii mi gynekológ odporučil, že si mám kúpiť niečo z týchto 2 produktov.
Dakujem za každú odpoved 🙂

marseillefan
9. máj 2021

Citujem: "aj sexuálne aktívne jedinci môžu vakcináciou výrazne znížiť riziko rozvoja niektorého z HPV ochorení.

jula33
autor
9. máj 2021

@marseillefan aj gynekológ ktorý mi robil konizaciu povedal to iste že je to nezmysel keďže ten vírus už v tele mám. Ale zas môj gynekológ povedal že sa mám dať ockovat. Zo začiatku som aj chcela hneď v tom momente ako mi to navrhol ale tak prešli pár dni a nejak som to v hláve prehodnotila. Tak zato sa pytam na indol3c a papilocare či to niekomu aj reklame pomohlo

andiee89
10. máj 2021

@jula33 žiadne z tých dvoch som neskúšala, po konizácii mi gynekologička odporučila očkovať sa, nezaváhala som ani sekundu a mám z toho veľký pokoj na duši 🙂

jula33
autor
10. máj 2021

@andiee89 akou vakcínou si sa očkovala ak sa môžem opytat ?

andiee89
10. máj 2021

@jula33 gardasil

domiklik
10. máj 2021

@jula33 ja som bola na konizacii krčka maternice v roku 2014, mala som 24 rokov, žiadne deti, 3. Predrakovinové štádium... Po konizacii "sluckou", poslali vzorky na histologiu a boli ok... Vtedy mi doktor navrhol očkovanie vzhľadom k tomu, ze som ešte nerodila (pripadne rizikové tehotenstvo), rodinná anamnéza (úmrtie na rakovinu krčka maternice, i keď niektoré názory tvrdia, že to nemá na ochorenie vplyv), úbohá imunita ale najmä kvôli tomu ze hpv vírusom trpí 85 percent sexuálne aktívnej populácie, a je len na jednotlivcovi ako sa to unho prejaví... Ja som sa dala zaočkovať 3 dávkami silgardu (3 dávková vakcína), keďže som sexuálne žila s mojim vtedajším priateľom a reálne hrozilo, že to na mňa prenesie a ďalšiu konizacii som už nechcela absolvovať, tak som do toho šla... Dnes som v 8 mesiaci a zatiaľ som nemala žiadne riziko predčasného pôrodu... Takže treba si vsetko zvážiť, ja som sa zaockovat dala, ale zmenila som aj životný štýl, stravovanie, šport, prístup k životu... Ak by som vtedy mala 2 deti, možno by som uvažovala inak... Dôležité sú každoročne preventívne prehliadky a lcb cytologia, ta zachytí oveľa viac parametrov ako klasické stery ktoré sa robia pri preventivkach....

olma79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kudlakova
14. máj 2021

Mne pomohol Deflagyn, upravil mi cytologiu.

amei
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meggi28
7. mar 2022

@jula33 ahoj ja som si tym presla od konca roka 2020 kedy som po porode mala prvy zly ster a vysokorizikove HPV. Uzivala som cisto prirodne produkty, pre mna su top a po pol roku som mala treti ster ok a po roku som sa zbavila aj HPV. Teraz v januari som uz mala vsetko ok. A takisto mi dr vravel ak je uz v tele virus tak nema zmysel sa ockovat🤷🏻‍♀️

jula33
autor
12. mar 2022

@meggi28 môžem sa opytat aké produkty ? 🙂

meggi28
12. mar 2022

@jula33 su to produkty ZINZINO 🙂 brala som a aj doteraz beriem trojkombinaciu, prebioticku vlakninu, olej omega 3 a zmes vitaminov a mineralov🙃

iv007
12. mar 2022

Ockovala som sa uz ako 25 rocna Silgardom (3 davky),bola som uz sice sex.aktivna ale s 1 stalym partnerom.Mam v okoli dost zien ktore mali rak.krcka a to ma presvedcilo,odporucali aj lekari s ktorymi som sa bavila a vsetci dali aj svoje dcery.

hviezdicka384
Autor odpoveď zmazal
Zobraz