HPV - vaginálne bradavice

haslerka123
12. dec 2020

ahojte bola mi zistená táto diagnóza gynekológ mi vypísal papier bud na gynekológiu to odstrániť chirurgicky alebo na kožné tekutým dusikom ani jedno sa mi nepáči ale chcem sa toho rýchlo zbaviť viete mi odporučiť ktoré je lepšie absolvovať? prípadne ci je šanca ze sa mi znovu vrátia,ďakujem ☹️

viikkki
12. dec 2020

@haslerka123 osobnú skúsenosť našťastie nemám 😏... Ale toto ochorenie sa zvykne vracať

viikkki
12. dec 2020

Hlavne pri striedaní sexuálnych partnerov

katpox
12. dec 2020

No ja som to mala, mala som v zivote 3 sexualnych partnerov, ziadne striedanie..... a posledny je moj manzel, ono som si to dala vybrat, pod narkozou a musela som absolvovat aj predoperacne vystrenie,nebolo prijemne hojenie....... preslo odvtedy uz cca 8 rokov.... A nevratilo sa to

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
12. dec 2020

Mne zmizli same, ale nie rychlo ako si predstavujes. 🙂

majuska_b_o
15. jan 2021

@haslerka123 trápim sa s týmto ochorením už rok a to som podstúpila laserove zákroky, operácie a pravidelne navštevujem dermatológa, kľudne mi nápis súkromnú správu, poradím s hocičím

janulik270
15. jan 2021

Ja som mala bradavice a vobec som.nestriedala partnerov.Ked som mala partnera sa mi objavili sa mi.Bola som na jednodnovej chirurgii moznost bola vypalit a vyrezat.Male mi vypalili vacsie vyrezali aby sa mi nevratili.Preslo 10r a je vsetko ok.Absolvovala som.interne vysetrenie neuspavali ma dole mi umrtvili.Hojenie bolo v pohode

majuska_b_o
19. jan 2021

@janulik270 môžem sa spýtať zostali Vám veľké jazvy?

janulik270
19. jan 2021

@majuska_b_o nie ani stopy a mala som ich asi 8 velke co rezali