HPV u muža

adena23
22. júl 2022

Mám známeho .ktorý mal pohlavný styk s priateľkou ktora mala hpv vírus tie najrizikovejšie na rakovinu.bola na konizacii pred pár rokmi ....ona potom ešte asi rok žila s mužom ..teraz začala žiť s mojím známym môže ho dostať od nej?

ilovepizza
22. júl 2022

@adena23 a ma ho stale? lebo v niektorych pripadoch sa s HPV vie imunita vyrovnat a zahubi ho. pokial ho ale stale ma, tak ano, moze ho preniest na muza. tomu to ale nic neurobi, skor pripadnej dalsej priatelke, avsak aj jeho imunita by mohla prekonat virus a potom by nebol nosicom

dadis
23. júl 2022

@adena23 A preco riesis znameho? Ved ked uz riesis intimne zdravotne problemy cudzich ludi, tak ti nemoze byt "cudzie" sa na to spytat tej pani, ktora s tym tvojim znamym spava..

nwnw
23. júl 2022

@adena23 no moze, ale zas moze sa dat aj on ockovat, ked uz sa boji.

beata_k
23. júl 2022

@ilovepizza Rakovina prostaty je nic? HPV nie je nebezpecne len pre zeny.

luccija
23. júl 2022

@ilovepizza pre muza je rovnako skodlivy ako zenu len u muzov sa na to casto nepride.Zeny chodia na prevenciu..

ilovepizza
23. júl 2022

@beata_k
@luccija jaj sorry baby, o tom, ze by to nieco sposobovalo muzom som veru nepocula.. vzdy a vsade sa spomina len rakovina krcka maternice a muzi ako bezpriznakovi nosici, ale berem, ze ako to moze a nemusi sposobit rakovinu zene, tak to moze a nemusi sposobit rakovinu muzovi. 🤷🏼‍♀️

beata_k
23. júl 2022

@ilovepizza Nanestastie aj muzov to postihuje

luccija
23. júl 2022

@ilovepizza ano, osveta pre zeny ja vacsia.Preto sa ockuju uz aj chlapci, ale vela ludi to zanedbava.Hpv je strasne podcenovane moja kamaratka bradavice v tehotenstve kvoli tomu cisarsky obrovske problemy s vypalovanim je to strasne svinstvo