HPV a injekcie

27. máj 2022

Ahojte,dnes mi odstraňovali na klinike genitálne bradavice,doktorka mi však odporučila aj nejaké injekcie na imunitu,ktoré by mi mali dať na imunoalergologii...avšak v Bratislave..máte s tým niekto skúsenosti o aké vlastne injekcie ide a či to pomôže?tento problém sa mi vyskytol prvý raz avšak mám malé dieťa,som zo Žiliny a cestovať kvôli tomu do BA by bol pre mňa problém,keďže priateľ pracuje v zahraničí..pýtala som sa,že či to nemôžem absolvovať u nás v Žiline len problém je dlhá čakacia doba na imunoalergologii..a tam v BA by mi to vybavila dr v podstate bez čakania...len neviem teda ako často sa tam chodí...a co sa to vôbec pichá...Ďakujem za rady poprípade ak viete ,či aj v Žiline s tým máte skúsenosti

zdenka11081983
27. máj 2022

Na posilnenie imunity si daj predpísať isoprinosin, ten je na genitalne bradavice. A daj sa zaočkovať proti Hpv. Injekcie neviem aké sa dávajú.

autor
27. máj 2022

@zdenka11081983 áno isoprinosine mi predpísala 100tbl a každý deň užiť 6 tabletiek..takže to m cca na 2tyzdne...tak nvm či to stačí,či by sa to nemalo dlhšiu dobu uzivat